У Луцьку в багатоповерхівці сталася пожежа через побутове сміття

У Луцьку в багатоповерхівці сталася пожежа через побутове сміття
7-8 листопада на Волині трапилося 6 пожеж. Їх причинами стало необережне поводження з вогнем та коротке замикання електромережі.

Пожежі зафіксовані у Володимир-Волинському, Іваничівському та Ковельському районах, а також у місті Луцьку, інформує прес-служба УДСНС України у Волинській області.

Зокрема, 7 листопада о 5:17 до служби «101» звернулися мешканці 5-поверхового будинку на проспекті Молоді у Луцьку та повідомили про запах диму в під’їзді. На місце події оперативно прибули рятувальники Частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Здійснивши розвідку, вони встановили, що горить побутове сміття у підвалі житлового будинку. Приборкавши горіння, бійці ДСНС здійснили заходи із димовидалення у під’їзді. За попередніми даними, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

У той же час надійшло повідомлення про пожежу цегляної літньої кухні у селі Діхтів Володимир-Волинського району. Горіння, спричинене коротким замиканням електромережі, приборкали рятувальники ДПРЧ-7 міста Володимира-Волинського, проте вогонь устиг знищити перекриття на невеликій площі та деякі хатні речі.
Рятувальники нагадують громадянам про дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Будьте обережні при використанні відкритого вогню та під час куріння! Пильнуйте за станом опалювальних печей та димарів, не залишайте без нагляду увімкнені електроприлади, не перевантажуйте електромережу потужними споживачами.

Пам’ятайте, що всупереч сезонному похолоданню актуальним залишається дотримання правил пожежної безпеки на сільгоспугіддях та на відкритих територіях, оскільки недотримання елементарних норм здатне спричинити пожежі в екосистемах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.