Скільки коштів виділила ЦВК Волинській ОДА на проведення виборів 15 листопада

Скільки коштів виділила ЦВК Волинській ОДА на проведення виборів 15 листопада
Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з місцевих виборів 15 листопада 2015 року.

Так, Волинській обласній державній адміністрації виділено 1 мільйон 37 тисяч 800 гривень, передає УНН з посиланням на прес-службу ЦВК.

Як повідомили у прес-службі, 9 листопада відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

"Комісія затвердила Розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 15 листопада 2015 року на суму 1 млн 894 тис. 500 гривень. З цієї суми, Волинській обласній державній адміністрації виділено 1 млн 37 тис. 800 гривень, Рівненській ОДА – 856 тис. 700 гривень", - йдеться у повідомленні.

ЯК повідомили у прес-службі, внесено також зміни до складу деяких ТВК, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скільки коштів виділила ЦВК Волинській ОДА на проведення виборів 15 листопада
09 листопад, 2015, 16:27