Українців закликають утриматися від польотів у Єгипет

Українців закликають утриматися від польотів у Єгипет
МЗС України закликає громадян утриматися від поїздок у Єгипет, бо ситуація у цій країні залишається нестабільною.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"МЗС рекомендує громадянам України, які планують здійснити подорож до Єгипту, зважити на невизначеність безпекової ситуації у цій країні до завершення розслідування причин катастрофи російського літака та стабілізації ситуації",— йдеться у повідомленні.

Тим громадянам, які перебувають на території Єгипту, наполегливо рекомендуємо виявляти підвищену увагу і обережність, не залишати без нагальної потреби місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки. У випадку необхідності виїзду за межі місця організованого відпочинку громадянам слід повідомляти про це адміністрацію готелю, рідних або представника туроператора.

У разі різкого загострення ситуації, необхідно неухильно виконувати вказівки посадових осіб, відповідальних за безпеку у місці проживання, правоохоронців та представників організацій, що здійснюють реагування на надзвичайну ситуацію. Громадянам рекомендується зберігати в доступних місцях, документи, кошти і речі, що знадобляться у випадку термінового залишення місця проживання.

За умови потрапляння у надзвичайну ситуацію громадянам необхідно якомога швидше повідомити про це на "гарячу лінію" Посольства України в Єгипті (+201000039648), або МЗС України (+38 044 238 16 57).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як ніби середньостатистичний українець туди кожен день літає
Відповісти