Постраждалим від обвалу на Рівненській квартири не куплять

Постраждалим від обвалу на Рівненській квартири не куплять
Виділені Кабміном 12 мільйонів на аварійно-відновлювальні роботи на Рівненській, 109 не можуть використати на купівлю квартир постраждалим сім'ям.

Про це йшлося 25 липня під час сесії Луцької міської ради.

Таким повідомленням завершилося двогодинне обговорення питання депутатами ради.

Начальник капітального будівництва Леонід Карабан зачитав висновок рівненських експертів.

Деякі депутати висловили сумніви у його об'єктивності. Юрій Вега зазначив, що треба зробити додаткову експертизу, бо «висновок експертизи суперечить фактам».

Секретар міської ради Григорі Пустовіт заявив, що він не ставить під сумнів висновки, але "складається враження, що хто має гроші, той і правий".

Заступник мера Лариса Соколовська зазначила, що через казначейство неможливо змінити призначення коштів, які виділив Кабмін на аварійно-відновлювальні роботи.

Мер Луцька Микола Романюк нагадав, що квартири приватні, тому взагалі ніхто не зобов'язаний купувати, але він додав, що влада робить все для допомоги мешканцям.

"Кошти ніхто ніколи не дасть на придбання квартир. Реконструкція буде продовжуватися. Я кажу зараз реальні речі", - заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми будемо боротися!!!! Сьогодні було видно, хто думає про людей, а хто про стілець під ....
Відповісти
Так і хочеться виїхати з цеї дурної держави, хоч держава не дурна, а от люди вражають тупістю і зажерливістю.
Відповісти
А про що думав Романюк, коли обіцяв людям купити квартири??? За які то заслуги з бюджету повинні платити за втрачене приватне майно? Людей шкода, але чому я повинен зі своїх податків платити за те, що хтось щось набудував чи перебудував чи кондиціонера повісив! Тільки суд повинен визначити винного і зобовязати компенсувати збитки! І нема чого тут "боротись".
Відповісти
а взагалі з якого дива держава має купувати квартири? Як тут зараз почне у всіх щось валитись.... Спасение утопающих дело рук самых утопающих - треба було на сполох бити коли Ліга нова реконструкцію робила а не зараз квартири їм давай.
Відповісти
мумука, ти надто розумна - а що, як сама потрапиш в подібну ситуацію?! Теж волатимеш про утопающих?!
Он у людей дійсно горе, та й до зими не так далеко, а влада, як завжди, лише про себе й дбає. Що пепередня, що нинішня...
Відповісти
Цілком розділяю Вашу думку Киця, молодець, так тримати!
Відповісти
так он циганам хата згоріла або запалили? Так ні в ког навіть думки не виникнуло надати житло. А люди які живуть в аварійних будинках які ось-ось рухнуть? Так їм на ремонт навіть не дають. Ви як купуєте квартиру цікавтесь шановні про ресурс будинку, це те саме як гарантія на куплений телевізор. Держава нам нічого не винна.
Відповісти
Якщо приватні квартири то нехай люди подають в европейській суд на Міськраду бо то їх відповідальність що робиться за межами квартири; за утримання будинку гроші беруть справно тож хай і відповідають.Хоча дивлячись на реалії сьогодення -це як політ на Марс те що люди щось доб"ються такого беспредела не було навіть в 90-ті тоді бандюки хоть притримувались хоч якихось понятій і все було зрозуміло-тут біле тут чорне,а зараз все непонятнобіло-голубе
Відповісти
Останні новини
Постраждалим від обвалу на Рівненській квартири не куплять
25 липень, 2012, 17:15