Дорога Луцьк-Львів: реакція міністра інфрастуктури. ФОТО

Дорога Луцьк-Львів: реакція міністра інфрастуктури. ФОТО
Найгірші 30 км дороги Львів-Луцьк вже зроблені, до кінця тижня робітники дійдуть до кордону Волинської області.

Про це міністр повідомив міністр інфрастуктури Андрій Пивоварський на своїй сторінці у Facebook.

"Під час робочої поїздки до Львова та Львівської області проїхав по дорозі Червоноград-Радехів та Радехів-Львів (частина коридору Львів-Луцьк). Останній раз частину Радехів-Львів ремонтували в ... 1970ті. Чотири роки тому мені особисто переїзд по цьому відрізку коштував нової літньої резини та двох дисків.

Завдяки експерименту на митниці, цього року Львівська область отримала гроші для ремонту дороги Львів-Луцьк через Радехів. Найгірші 30 км вже зроблені! До кінця тижня робітники дійдуть до кордону Волинської області. Волиняни підхоплять естафету та проведуть ремонт до Луцька.

Легендарна серед автомобілістів (в лапках) дорога в Радехові перестала існувати. З'явилася європейської якості автострада. Ще потрібно завершити верхній шар, але це вже питання декількох тижнів!

По завершенню в Радехові робоча техніка перейде на Радехів-Червоноград. Це фантастика, а не дорога! Середня швидкість була не більше 25 км за годину. Гроші є", - йдеться у дописі міністра.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відпишіться хто їздив по новій дорозі, а то не дуже віриться!
Відповісти
станом на минулу пятницю радехів заасфальтували, покриття зривали в сабанівці.
Відповісти
як для цієї дороги то чудова але якщо урахувати як клалась дорога тим самим підприємством біля Львова (обїзна) то це небо і земля..
Відповісти
Дорогу дійсно зробили, вчора їхав зі Львова. Хоча до "Європейської якості" не дотягує, деякі ділянки асфальту на стиках горбисті... Можливо втрамбується з часом.
Відповісти
аж страшно щось коментувати, щоб не наврочити, бо їхала 2 тижні назад, то починаючи зі Стоянова хотілося плакати і взяти машину на руки та йти!!! Але якщо справді зроблять - велика дяка за це!!!
Відповісти
То треба було стільки часу прогаяти, коли було сухо, щоб зараз доганяти...навіть у темну пору дня! Подальші коментарі будуть тоді, коли проїдусь...
Відповісти
вже пробував там їхати 150 км\год - нормально, підвіска не перевантажується.
Відповісти
До рівня європи ще дуже далеко, але краще ніж було. Проте думаю літо пройде тай стане такаж горбиста як луцьк-дубно. Тому що поклали два тонких шари асфальту без армування як на львівській обїзній. І ще одна проблема, це розмітка, тобто її відсутність.
Відповісти