Антонівці підписали у Дубаї контракти на виробництво більше сотні АН-178. ВІДЕО

Антонівці підписали у Дубаї контракти на виробництво більше сотні АН-178. ВІДЕО
Сотні найновіших військових літаків, безпілотники, реактивні ранці — усе це показали на всесвітній авіаційній виставці у Дубай. Це найдорожчий військовий авіасалон у світі.

Про це повідомляє Телеканал новин "24".

Сюди привезли залізних птахів з 60-ти країн світу. Приїхали і українці, які вперше представили вітчизняний турбореактивний транспортник АН-178. Справжня повітряна вантажівка — судно перевозить до 16 тонн.

А злітати і приземлятися може навіть з ґрунтових аеродромів. Коштує така залізна птаха близько 50 мільйонів доларів. Ціна досить приваблива. Тож "Антонівці" вже підписали у Дубаї контракти на виробництво більше сотні літаків.

Також на виставці українці показали новий Ан-132 — спільний проект України та Саудівської Аравії. В планах королівство хоче збудувати на своїй території завод із виробництва цих авіалайнерів. Потенційні покупці – це країни Азії, Африки та Латинської Америки.

"Даймонд Айркрафт" від американців є "позашляховиком" для повітря. Завдяки простому управлінню кататися на цьому літаку можуть не лише аси пілотажу. Судно може бути і медичним транспортом.

А ще на виставці показали чудо техніки — реактивний ранець. Він може підняти людину на висоту у майже кілометр. І долає до півсотні кілометрів зі швидкістю автомобіля. Основні клієнти — рятувальні служби.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Антонівці підписали у Дубаї контракти на виробництво більше сотні АН-178. ВІДЕО
11 листопад, 2015, 00:34