Вдалося дізнатися дещо нове про старшу дочку Путіна. ВІДЕО

Вдалося дізнатися дещо нове про старшу дочку Путіна. ВІДЕО
У новому розслідуванні, присвяченому дітям Путіна, вдалося дізнатися дещо нове про старшу дочку російського президента.

Про це пише ТСН.

Так, інша дочка Путіна, Марія навчалася на біолого-грунтовому факультеті Санкт-Петербурзького університету, а потім вивчала медицину в МДУ. Зараз вона займається дослідницькою діяльністю. Вона взяла прізвище свого чоловіка Йоррит Йоста Фаассена. Марія Фаассен спеціалізується на ендокринології. Фаассен написала книгу про затримку росту дітей, також у співавторстві. Марія Фаассен працює в Ендокринологічному науковому центрі в Москві, вона кандидат наук. Науковий центр займається програмою допомоги "Альфа-Ендо" для дітей з захворюваннями ендокринної системи.

На сайті цієї програми є презентація, підписана Фаассен. Марія Фаассен відповіла на лист, але питання про місце її роботи порадила відправляти начальству. На питання про своє заміжжя і батька вона відповідати відмовилася. За даними голландських журналістів, Марія одружена з нідерландцем Йорритом Йостом Фаассеном. Деякий час вони нібито жили разом в Нідерландах. Фаассен, за відомостями "Комерсанта", був співробітником Газпромбанку і директором "Стройтрансгаз". До серпня 2015 року він значився працівником консалтингової компанії "МЕФ-Аудит". Зараз Фаассен в списку співробітників фірми не згадується. Крім того, його ім'я фігурувало в пресі у зв'язку з конфліктом, що стався між ним і банкіром Матвієм Уриным на Рубльовському шосе в Москві. Після цього конфлікту Урина посадили за побиття нідерландця і шахрайство.

Нагадаємо, що 29-річна донька Путіна Катерина живе під вигаданим прізвищем Тихонова. Нещодавно вона вийшла заміж за Кирила Шамалова, сина давнього друга Путіна, співвласника банку "Росія". Особу доньки Путіна підтвердив голова правління Газпромбанку Акімов, який знає її змалечку.

Пізніше Акімов заявив, про те, що Катерина Тихонова є дочкою президента Росії Володимира Путіна. "Таких заяв пан Акімов не робив. Акімов був дуже здивований, що журналісти такого солідного видання допустили не просто спотворення сказаного, а пряме підтасовування", — йдеться в повідомленні прес-служби банк.

У банку зазначили, що дійсно співпрацюють з проектом "Иннопрактика", яким керує Тихонова, однак ані Акімов, ані інші співробітники Газпромбанку, не володіють інформацією про її родинні зв'язки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТСН краще нехай про дітей наших владців розповість, а то все по чужим шастають, а що під носом не бачать або не хочуть бачити!
Відповісти
Терористи вперед!!!! Сволота не повинна розмножуватися.
Відповісти
2 мільярди...якась тихонова у 29 років...і ніхто не в курсі..))
Тільки тупий в це повірить, бо такі гроші непомітно ні заробити (що не реально в умовах раші), ні вкрасти (що і роблять в раші) неможливо!
Вата, тебе розводять як лоха, а ти владі своїй дупу цілуєш))
Відповісти
Напишіть про дітей наших політиків і товстосумів. Думаю, там є що писати, а то колупаєтесь у чужій білизні.
Відповісти
Останні новини
Вдалося дізнатися дещо нове про старшу дочку Путіна. ВІДЕО
11 листопад, 2015, 07:53