Герою із Волині вручили державну нагороду

Герою із Волині вручили державну нагороду
10 листопада голова райдержадміністрації Віктор Козак вручив медаль «Захиснику Вітчизни» молодшому сержанту 51-ї окремої механізованої бригади, справжньому патріоту рідної землі Миколі Васильовичу Оксенчуку, мешканцю села Кривлин.

Про це повідомляють на сайті Ковельської РДА.

Даної нагороди наш земляк удостоєний відповідно до Указу Президента України №480/2015 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Микола Оксенчук здобував освіту в Ковельському професійно-технічному училищі №5, закінчив Національний транспортний університет в м. Києві. Після мобілізації до лав Збройних сил України Микола проходив підготовку у Володимир-Волинській окремій механізованій бригаді.

Потім потрапив на схід держави, у район бойових дій. У запеклому бою, під час «Іловайського котла» був контужений, після чого лікувався в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак подякував Миколі Оксенчуку за відвагу, проявлену у боротьбі з агресором, вірність військовій присязі, високий професіоналізм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Герою із Волині вручили державну нагороду
11 листопад, 2015, 10:13