Фотосесія в туалеті та селфі в польоті: урок у Ковельській школі, після якого побили дитину. ФОТО

Фотосесія в туалеті та селфі в польоті: урок у Ковельській школі, після якого побили дитину. ФОТО
Учні шостого класу загальноосвітньої школи №2 м. Ковеля розповіли про інцидент в туалеті, внаслідок якого їхня однокласниця потрапила з травмами голови у медичний заклад.

Нагадаємо, у місті Ковелі шестикласники загальноосвітньої школи №2 побили однокласницю. Дівчинка зараз перебуває у лікарні з травмами голови. І хоча травми підтвердила міліція, класний керівник категорично заперечує побиття дитини і те, що такий прецедент мав місце на уроці.

Тим часом через «уста дітей» таки випливла істина. Як стало відомо, конфлікт розпочався на уроці трудового навчання, який проводила вчителька Ганна Рожко. За версією дітей, двоє дівчаток, одна з яких потерпіла, не повернулися вчасно з перерви на урок, бо були в туалеті. Троє дівчаток з класу відпросилися на початку уроку до туалету. Вже у вбиральні вони зустріли потерпілу дівчинку, яку нібито знімали на телефон. Двері у туалеті відсутні.
Шкільний туалет
Шкільний туалет

«Це було на уроці. Вони з перерви ще не прийшли, а ми потім пішли троє. Вчителька нас утрьох відпустила. Відео геть не було. Потім вона прибігла до класу і почала плакати, що її ніхто не любить,» - так зазначила про інцидент однокласниця дівчинки, яку побили. Дівчата постійно наголошували, що насправді не знімали, а просто так пожартували.

Далі вже у класі між потерпілою дитиною і жартівницями виник конфлікт і штурханина. Дівчинка, яку знімали, хотіла забрати телефон. Вчителька на неї насварила, бо ж, як вона пояснила, це дорога річ.

Конфлікт на цьому не вичерпався, вже після уроку дітей лишили розбиратися зі своїми проблемами сам на сам. Окрім того, шестикласники також розповіли, що під час цього ж уроку діти влаштували собі розвагу. Вони стрибали з парти і робили селфі, так би мовити, у польоті. Все це відбувалося при вчительці.

Чим завершилися недитячі «жарти» та розваги у шостому класі під час уроку трудового навчання, читайте у матеріалі, який згодом опублікують на ВолиньPost.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відповідно до чинного законодавства вчитель "несе відповідальність за збереження життя та здоров*я дитей". Пані Рожко "світить" не лише адміністративні санкції але і кримінальна відповідальність.
Відповісти
Где вы такие беретесь??? Учителя раньше балбесов розгами секли, а родители лишь внимали что учитель скажет. Сейчас же понаражаете дебилов и воспитываете из них самоуверенных эгоистов. А когда в результате бездарного воспитания эта тупая бездарь натворит делов - то вам кто угодно будет виноват что ваши дети выросли мерзавцами, только не вы сами.
Відповісти
Це точно!
Відповісти
+200 (правда й вчитель раніше був не той...)
Відповісти
За таке виховання дітей батьків каструвати треба
Відповісти
Згоден.
Відповісти
Шановні! У школі дитина проводить максимум 45 годин на тиждень. За 45 хвилин уроку треба встигнути все- опитати, пояснити, заспокоїти і т. д. А дітей у класі чимало..,. Ось и думайте, хто винен, якщо вже в 6-класі є такп жорстокість. Сім'я і батьки мають відпоаідати за своїх дітей, а ще серйозні грошові штрафи за доведені приклади принижень і образ учителів і учнів
Відповісти
Ви вчитель?! Однозначно! Частково з Вами згідна. Діти різні. Але якщо на уроці учні можуть чинити таке!, то Ви не вчитель, і Вам не місце в навчальному закладі.
Відповісти
А що ви порадите вчителю робити , якщо дитина підчас уроку бігає покласу, кричить, мукає, бекає? Та ще провокує вчителя. Батьки не реагують на скарги
Відповісти
Порада.Навчіться друкувати без помилок, або коментуйте подумки.
Відповісти
подобається іншим на помилки вказувати і вказувати? а логіка ваша в дупі заснула? не видно, що помилки у буквах чисто від того шо людина швидко друкувала?
Відповісти
Батьків тих придуркуватих жорстоких дітей притягнути до відповідальності. Тільки батьки відповідальні за поведвнку і виховання своєі дитини. А то всі на ту вчительку накинулись,яка в туалет за всіми ж не може ходити і контролювати.
Відповісти
в колоніюмалолітніх покидьків, а вчительку вигнати
Відповісти
наверное дети маленьких мажориков или правильно сказать мазуриков. а учительницу гнать нада в шею. родителей оштрафовать хотя бы на сумму смартфона каждую. а учительницу гнать в шею. в школе дети все одинаковые.
Відповісти
І час не той, і діти не такі...
Відповісти
Як гарно вчителька знепритомнила... А перед тим - ридала? АРТИСТКА, МАНІПУЛЯТОРКА !!
Відповісти
все дело в том что дети в школе давно поделены на детей власть имущих блатных бизнесменов и детей простых людей.. в школах так было всегда да и нет уже учителей которые живут только на зарплату. в школах поборы взятки в общем школы больны тем же чем и вся наша украина
Відповісти
Останні новини
Фотосесія в туалеті та селфі в польоті: урок у Ковельській школі, після якого побили дитину. ФОТО
11 листопад, 2015, 12:10