Чому Ярош відмовився від лідерства у «Правому секторі»

Чому Ярош відмовився від лідерства у «Правому секторі»
Керівництво "Правого сектору" оприлюднило свою версію відмови Дмитра Яроша від лідерства у русі

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт "Правого сектора".

"До Дмитра Яроша був написаний лист, у якому окреслено головні проблеми Національно-визвольного руху "Правий сектор", передусім — відхід від революційної стратегії", - зазначається у заяві.

Повідомляється, що 8 листопада Дмитро Ярош не взяв участі у конференції, під час якої було обрано Провід усього Руху (до того часу діяв лише Провід партії).

"Також конференція розпрацювала стратегічні напрями Руху, в центрі яких стояло невизнання бандитського режиму П. Порошенка легітимною владою і безальтернативність революційного шляху боротьби", - зазначають у "Правому секторі".

Відхід Дмитра Яроша пояснюють діяльністю "окремих осіб, керованих власними меркантильними інтересами, амбіціями і, можливо, зв'язками зі спецслужбами", які налаштували колишнього лідера на невизнання рішень конференції.

"Найближчими днями відбудеться засідання Проводу НВР ПС, на яке буде запрошено Д. Яроша і де будуть остаточно вирішені всі питання та розпрацьовані деталі нашої стратегії", - обіцяють у керівництві "Правого сектору".

Нагадаємо, сьогодні Дмитро Ярош виступив із заявою про відмову очолювати "Правий сектор". Він заявив, що не буде грати роль "весільного генерала", що обіцяла йому нова посада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пахнет жареным
Відповісти
Зробив своє "діло" і у бік - втік!:) Наробили справ в Україні, а тепер між собою гризуться! Шли перемовини, про щось домовлялись під час Майдану, щоб цівілізовано прибрати Януковича. Так ні, це набридло Коломойському і він направив ПС на "революцію" підкормивши грошима і обіцянками і тепер... а тепер всі все бвчать до чого все дійшло і у що перетворилось!!!
Відповісти
Злякався.....
Відповісти
а де посмішка яроша мабуть надоїло обіцяти чистити автомати
Відповісти
Павуки грузуть одне одного у банці, от Вам і подібні заяви. А взагалі, Коломойша певне просто перестав фінансувати ПС, от Ярош і зрозумів, що там більше нічого ловити, бо в Донбасі багато вже не награбуєш, да і небезпечно це, сепари вельми злі, можуть і підстрелити. Зараз Ярош випливе десь в іншому "проекті", маємо терпіння почекати.
Відповісти
Маємо приклад - Павлик Торговицький (Данильчук). Погрався в революціонера, пригріб грошенят, прикупив машинку і квартирку, поїхав на екскурсію на Схід, і зашився тихесенько в Луцьку, як тарган під піч. так і Ярошик зробить.
Відповісти
І Аркашка Пришибєєв (Соломатін) всім розповідає, що не був у Правому секторі ніколи...
Відповісти