Людина без команди не може балотуватися на посаду мера. ВІДЕО*

Людина без команди не може балотуватися на посаду мера. ВІДЕО*
Голова правління Фонду "Новий Луцьк", кандидат на посаду міського голови Луцька Олександр Товстенюк наголосив, що є частиною команди Ігоря Палиці.

Про це, відповідаючи на питання, хто такий Товстенюк без Ігоря Палиці, заявив голова правління Фонду "Новий Луцьк", кандидат на посаду міського голови Луцька Олександр Товстенюк в ефірі телеканалу "Аверс".

«Микола Ярославович - самостійний? Ним командує і «Континіум», і адміністрація президента, і всі, кому не лінь. Усе точно так само, як було при Януковичу, буде якась наступна партія, знову вона ним командуватиме. Мої погляди життєві, погляди щодо моралі, щодо ведення бізнесу та розвитку міста на 100% співпадають з тим, як думає Ігор Петрович Палиця, от і все. Товстенюк був самостійним, Товстенюк є самостійним і ним залишиться. А Микола Ярославович не був самостійним, починаючи з комсомолу, не є самостійним і таким ніколи не стане", - наголосив Олександр Товстенюк.

Утім він додав, що не позиціоную себе як окремо самостійно взятого, а є командою Палиці, є людиною з команди Палиці і вважає, що людина без команди, будучи сама по собі, не може балотуватися на посаду мера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте людині доказати що він не хуже Романюка.
Відповісти
Останні новини
Людина без команди не може балотуватися на посаду мера. ВІДЕО*
11 листопад, 2015, 20:38