Правоохоронці не знайшли доказів підкупу виборців у Луцьку

Правоохоронці не знайшли доказів підкупу виборців у Луцьку
У Луцьку міліціонери опитали більше сотні людей, шукаючи причетних до підкупу виборців членами політсили «УКРОП». Власне, у цьому політсилу звинувачували опоненти. З цього приводу правоохоронці офіційно заявили – доказів підкупу не побачили.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо підсумків співпраці правоохоронних органів з громадськістю у день виборів 25 жовтня та можливістю взаємодії громадськості та правоохоронних органів у день виборів 15 листопада. Захід відбувся у середу, 11-го листопада, в рамках проекту Ради Європи, який реалізовує Громадянська мережа ОПОРА, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко написав заяву в міліцію і звинуватив Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та політичну силу УКРОП у підкупі виборців. Зокрема Григоренко говорив про те, що людям на одній із виборчих дільниць обласного центру пропонували по 200 гривень за голос. Щоправда, доказів чи якихось деталей не вказав.

Утім опитавши більше сотні лучан, міліціонери доказів підкупу не побачили, відтак так званим зловмисникам підозри про правопорушення не вручили.

«Щодо підкупу виборців у Луцьку - коли представники певної політсили заявляли про факти підкупу, то ми розпочали розслідування. Але повідомлень про підозру не висували нікому», – відзвітував заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Анатолій Петрушин.

Також він додав, що слідчі опитали більше ста лучан, зокрема всіх, на кого їм вказували. Зрештою підозру не вручили ні виборцям, ні представникам Фонду чи УКРОПу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За те Романюк добряче "попрацював" над школами та садочками
Відповісти
Що в**ався Порошенко і ко?
Відповісти
Останні новини
Правоохоронці не знайшли доказів підкупу виборців у Луцьку
12 листопад, 2015, 12:38