У Луцьку «прикрили» чотири гральні заклади

У Луцьку «прикрили» чотири гральні заклади
Прокуратура міста Луцька здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У ході проведення досудового розслідування прокурорами спільно з працівниками Луцького відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області викрито та припинено функціонування в Луцьку чотирьох підпільних гральних закладів - букмекерських контор, щодо яких нині діє спеціальна заборона згідно Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

При проведенні особисто процесуальними керівниками прокуратури міста обшуків у цих закладах вилучено все гральне обладнання та майно, яке було здобуте в результаті вчинення кримінального правопорушення: понад 40 тис. грн., отриманих від клієнтів за проведення гри, квитанції про оплату гри клієнтами, касові апарати, близько 40 моніторів, 90 системних блоків, 10 принтерів, 5 телевізорів, технічну документацію на вказане обладнання.

Крім того, процесуальним керівником проведено також обшук у помешканні особи, щодо якої зібрано відомості про можливу її причетність до організації функціонування підпільних гральних закладів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
4 пририли, 8 відкрили))
Відповісти