Молодій волинянці, яка виховує маленьку дитину, потрібна допомога

Молодій волинянці, яка виховує маленьку дитину, потрібна допомога
Потрібна допомога у зборі коштів для операції на серці волинянці Шмаль Мирославі.

Діагноз: Двостулковий аортальний клапан. Комбінована аортальна вада без переважання. Аневризма висхідної аорти (4,8-4,9 см.), про це повідомляють у спільноті у соцмережі ВКонтакті.

"Їй 26 років, виховує маленьку донечку, не дайте донечці втратити маму. У неї вроджена вада серця, яка з недавньої пори стала прогресувати. При останньому огляді лікарів, УЗД серця були виявлені зрушення.

Діагноз: Двостулковий аортальний клапан. Комбінована аортальна вада без переважання. Аневризма висхідної аорти (4,8-4,9 см.). Їй показана операція Бентала де Боне (заміна аортального клапана і пластика аорти), при якій тільки композитивний протез коштує 2000$, плюс інші витратні матеріали в межах 50-60 тис. грн. Операція запланована на перші числа грудня 2015 р.

Всіх не байдужих прошу допомогти!", - звертають родичі до усіх небайдужих.

Реквізити для перерахунку коштів "ПриватБанк" -
5168 7572 0302 5053 на ім'я Шмаль Алла Петрівна тел. +380 50 544 7530, Шмаль Мирослава Володимирівна тел. +380951826009.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...зверніться до Палиці......
Відповісти
Палиця, зазвичай, дає 899 гривень. А потім з усього цього шуму, що діарея від нього нападає. Краще в цей каганат Палиці-Коломойського не звертатись. Потім боком вилізе. А я допоможу, скільки зможу. Вже завтра. А ще зверніться в фонд "Волинська родина". Там допоможуть.
Відповісти
Чому не звернулися в дитячий науково-практичнийцентр дитячої кардіології і кардіохірургії?Керівник Ємець. Ми оперували там внучку.Операції в них для діток громадян України бескоштовні.В крайньому випадку,якщо довго чекати матеріал для операції ,тоді за кошти батьків купляється матеріал.Команда лікарів дуже хороша,ніхто нічого не просить і не вимагає.Умови в корпусі на Мельникова європейські.Трошки гірші умови на Чорновола.Ми купляли тільки медикаменти педіатричного профілю і то тільки деяякі.Гроші,звичайно, потрібні но далеко не такі суми.Багато діток там оперуються навіть із колишніх країн союзу.
Відповісти
Оперують там теж дорослих.Операції платні,умови прекрасні.
Відповісти
Останні новини
Молодій волинянці, яка виховує маленьку дитину, потрібна допомога
12 листопад, 2015, 13:47