У Ковелі «знайшли» винного за провалений на дорозі колодязь

У Ковелі «знайшли» винного за провалений на дорозі колодязь
Місцеве відділення ДАІ «призначило» начальника каналізаційного господарства «Ковельводоканалу» винним в тому, що після капітального ремонту на проїжджій частині вулиці Драй-Хмарипровалився колодязь.

Хоча ремонтні роботи тут проводила підрядна організація ПАТ «Ковельське ШБУ-63», на що з міського бюджету використано 2,6 мільйона гривень, а злощасний люк провалювався ще кілька разів, пише Кowel.com.ua.

Посадовця звинуватили в адміністративному правопорушенні за статтею 188-28 КУпАП: невиконання законних вимог (приписів) посадових осіб Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху (тягне за собою накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Як з’ясувалося, у протоколі про адміністративне правопорушення немає ні підпису, ані пояснень начальника каналізаційного господарства, а його відмова підписувати цей протокол та письмово пояснити свої дії не підтверджено належним чином.

Крім того, в матеріалах справи відсутні дані відносно отримання відповідальною особою вимоги ДАІ про ліквідацію просідання дорожнього покриття по периметру каналізаційного люка по вулиці Драй-Хмари, за порушення якої на останнього було складено протокол.

Зрозуміло, що таку справу суд повернув назад ДАІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ремонт, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.