Вболівальники у Львові палитимуть шини під час матчу Україна-Словенія

Вболівальники у Львові палитимуть шини під час матчу Україна-Словенія
Вболівальники планують палити шини під час матчу Україна-Словенія у Львові.

Вони протестуватимуть під "Ареною Львів" проти несправедливого розповсюдження квитків на матч, пише Газета по-українськи.

Поєдинок плей-оф відбору Євро-2016 між збірними України та Словенії відбудеться 14 листопада у Львові. Стадіон "Арена Львів" має 34,3 тис. місць. Квитки почали продавати 28 жовтня. Того ж дня оголосили, що всі розкупили. 2 листопада надійшли ще 7 тис. Біля кас стадіону виникла двотисячна черга.

— Прибіг до "Арени" о першій годині, черга стояла на 700 метрів, — розповідає львів'янин Назар Панас, 25 років. — Були такі, що займали з ночі. Там люди перезнайомилися, разом накривали поляну. Дехто ледь на ногах тримався. Хтось намагався пропхатися поза чергою, але його одразу викидали. Останній раз таку шарпанину у Львові бачив, коли Папа Римський приїжджав. Збоку стояли поліцейські, але то не дуже допомагало. Одного вболівальника з черги вивели із синцем під оком, другий кричав, що йому зламали руку.

Квитки продавали тим, хто мав паспорт. Давали не більш як чотири. Вартість — 70–300 грн. Під вечір закінчилися. 3 листопада вболівальники перекрили дорогу на вул. Стрийській.

— Збиралися з хлопцями під "Ареною Львів" палити шини. Але чекаємо, як Федерація футболу на ситуацію зреагує. Якщо ніяк, у суботу підемо з шинами під стадіон, — говорить 22-річний Андрій Гринчишин із райцентру Пустомити на Львівщині. — Уже в соц­мережах бачив, як спекулянти перепродують квитки. Той, що 70 гривень коштує, за 500 пропонують.

Провести службове розслідування щодо ситуації доручив міністр спорту Ігор Жданов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибіли! Ще й Арену Львів дискваліфікують...
Відповісти
Дискіаліфікують не лише стадіон, а збірну взагалі.
Відповісти
Але ж це не вихід з ситуації.
Відповісти
реально в інтернеті куча квитків які перепродують! номінал 100 грв а продають за 400-500. Причому мають і по 8-10 квитків.
Відповісти
Оцих Панасів і Назарів вже зараз треба виловити і посадити, до речі їхні висловлювання на 15 діб уже потягнуть. А тоді розбиратися: якщо вони провокатори, то впаяти на всю катушку,а якщо дійсно просто дебіли то заборонити підходити до стадіону на кілометр. Невже своїм курячим мозгом вони не розуміють небезпечність своїх дій і для збірної і для стадіону. Львівський стадіон ЄДИНИЙ де збірна може виграти не лише завдяки своїй грі, але й підтримці вболівальників. Підтримці а не протилежним діям. Львівяни, хіба не так ???????
Відповісти
Чого на малих накинулись. В нас демократія. І скоро вже европа. Зовсім скоро, а там не запалиш вже...
Відповісти
Останні новини
Вболівальники у Львові палитимуть шини під час матчу Україна-Словенія
13 листопад, 2015, 19:38