Під стінами луцької мерії мітингують маршрутники. ФОТО

Під стінами луцької мерії мітингують маршрутники. ФОТО
У Луцьку під стінами мерії - мітинг автоперевізників, з якими хочуть розірвати договір на перевезення через проблеми із облаштуванням системи GPS-моніторингу.

Мітинг розпочався близко 10-ї ранку 26 липня.

О 10 годині в приміщенні міської ради розпочалося засідання виконавчого комітету, де має розглядатися питання розірвання договору з перевізниками.

За словами начальника відділу експлуатації ВТП «Санрайз» Олександра Юшака, водії вийшли на протест проти розірвання договорів.

«У нас обладнання встановлене, але не те, яке хотіла міська рада. Підприємство «Візор» виступило з умовами 8 тисяч за обладнання. Ми його купили в декілька раз дешевше. Воно стоїть, працює, робить звіти», - зазначив Юшак.

За його словами, на підприємстві працює 150 людей і всі вони можуть залишитися без роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюка корупціонера разом з прихлєбателями- геть з ради і нашого міста!
Відповісти
Фірми, які встановлюють обладнання дають досить серйозні відкати за проштовхування відповідних рішень. Однак не варто забувати й про іншу сторону медалі: дотримання графіку, вічливість сілкування водіїв з пасажирами, куріння в салоні, розмови по мобільному телефону - це також незаперечні факти.
Відповісти
Сім'ю корупционерів і бандитів ГЕТЬ з нашого міста разом з їхніми маршрутками. Романюк молодець, так тримати. Хоч один хто поставив на місце цю лісу.
Відповісти
«У нас обладнання встановлене, але не те, яке хотіла міська рада"
Це із серії "у мене є фуй, але він мягкий?!"
Відповісти
Шановний ATOM!!!На початку співпраці з підприємством "Візор" останні запропонували встановити систему GPS навігації за ціною 15 тисяч гривень.Після цього ціна декілька разів мінямась - 8 тисяч,5 тисяч,3,400.Наше підприємство закупило аналогічні трекери за ціною в декілька раз дешевші,які відповідають всім умовам договору,всім технічним параметрам і т.д.Міська влада категорично не хотіла(-че) іти ні на які поступки для адаптації цих трекерів з системою "Візора".То запитання до Вас,як, я думаю,розумної людини,чи Ви,маючи такий бізнес,хотіли би за один і той же продукт платити в декілька разів більше???Це при тому,що кількість вимірюється у більш пів сотні штук.
Відповісти
І шо!( зверніться самі до Візора і адаптуйте раз вам так зручніше, раз ви самі усе закупили,і самі обрали. І НЕ Нийте. Може ліпше зізнаєтесь, що тягнете час бо буде видно вашу халявську роботу на маршрутах коли вона висвітлюватиметься в онлайн, наприклад маршрут (Голєвої) № 25, від 40 хв. до 1 год. треба чекати аби дочекатися ото якість і оперативність послуг. До Голєвої було значно "гірше" від 20 хв до 30 хв. )
Відповісти
МАРШРУТ № 25 не Голєвої,знайко,блін,ги-ги-ги...
Відповісти
А твоїй барині слабо нормальну ОФІЦІЙНУ зарплату людям платити?
Відповісти
Романюк - молодець! Не зігнувся пере тією курвою.
Відповісти
правильно робить Романюк.
Відповісти
Ідемо на Київ! цей бєспрєдєльщік мер вже всіх дістав! Геть корупціонерів з стін мерії!Будемо стояти під стінами Президента і Премєра поки того корупціцонера не винесуть з кабінету! Скільки можна це терпіти !
Відповісти
Здирникiв-бариг ГЕТЬ!!!
Відповісти
Романюк - корупціонер, підлабузник Клімчука,докрався так, що люди гинуть в будинках на які списуються мільйони з державного бюджету! Невже не страшно перед богом, а? Микола Ярославовичу?
Відповісти
Виконком прийняв вірне рішення!ГОЛЄВИ уявили себе небожителями!Купують рішення судів,суди на замовлення корупціонерів ГОЛЄВИХ перевищують свої повноваження,виносять рішення з порушенням закону! Перебираючи на себе повноваження органів місцевого самоврядування та конкурсного комітету!Романюк М.Я. справжній мужчина!Рішучий та толерантний.
Відповісти
Раніше тебе винесуть туди, куди вниесли мого діда. Не рий яму на когось, бо сам в неї потрапиш. А Романюк наведе порядок в транспорті, раз взявся. Він все доводить до логічного кінця.
Відповісти
Песєц котенку. Больше срать не будет!
Відповісти
Шановний Олександр Юшак!Якщо я правильно розумію суть питання не в тому щоб повісити GPS на маршрутки а в тому щоб централізовано контролювати порядок їх роботи (графік руху, стоянку і т.п.). Для чого тоді вішати GPS трекери які не можуть скидати координати на загальний сервер? Так для свого задоволення?
Для мене як для користувача здаеться дуже зручним зайти на сайт з ПК чи смартфона і подивитись скіль до прибуття мого транспорту.
Проблуму тут я бачу тільки одну:Ви не вмієте домовлятись і ніхто з Вас не хоче йти на поступки.Правда десь посередині.
Відповісти
Бардак в Сранрайзі )
Відповісти
Вельмишановний ATOM!Вертаючись до вищенаписаного,я вже говорив,що встановлені "Санрайзом" трекери виконують всі звабаганки міської ради(це при ціні в декілька разів нижчою,ніж у Візора),а саме -час прибуття,час відправлення,стоянка,відсоток виконання рейсів,пройдений кілометраж,перевищення швидкості ,планове прибуття на кожну зупинку по маршруту,фактичне прибуття і відправлення,відхилення,стоянка і багато іншого.Але "Візор" в дуеті з міською радою КАТЕГОРИЧНО ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ приєднати наші трекери до свого серверу,мотивуючи це безглуздими відмовками.А Вас особисто я запрошую на наше пдприємство для ознайомлення з роботою GPS - системи,яка,як я думаю,задовільнить Вас і лучан на всі 100%.
Відповісти
Що дають ваші ср--ні GPR-cи -? Якийсь бовдур з міської ради буде дзвонити диспетчерам п-ств і розказувати що він бачить на картинці, потрібна централізована дисп.служба. А то мутять воду.
Відповісти
Якщо Байцим вголос перед людьми озвучкє цифру хабара, то чи звертався він до правоохоронних органів? Якщо так, то яка реакція міліції та СБУ з цього приводу. А якщо ні, то, знову ж таки, яка реакція міліції та СБУ з приводу того, що посадова особа міськвиконкому привселюдно озвучує суму запропонованного йому хабаря?
Відповісти
Хтось може мені внятно пояснити - НАВІЩО ВЗАГАЛІ ЗАВАРИЛИ ЦЮ КАШУ ІЗ ЖИПИЕСОМ?
Що реально для міста дае жиперізація автобусів? Навіщо це все? Ну відрапортує Романюк про те, що "в области балета мы впереди планеты всей" (с), а що далі? Ну буде раз на тиждень заглядати Байцим в компьютерну прогу, що показує, де саме зараз маршрутки... Ну і що з того? Що реально отримає із цього чи то перевізник, чи то пасажир маршрутного транспорту? Центра диспетчерського не створено. Алгоритму керування потоками транспорту не налагоджено.
Навіщо це все окрім всім зрозумілого ВІДКАТУ? А без відкату не було б такого тиску на перевізників, бо іншого сенсу в цій заморочці я не бачу. Крім того різниця в ціні "Візоровского" обладнання і обладнання, яке може купити хто завгодно в інтернеті ну аж занадто кричуща!!! Фанкції девайси виконують одні і теж, а ціна відрізняється В РАЗИ! Виникає питання - чому ж міськвиконком так рьяно жене всіх саме у "Візор" і навіть думку про те, щоб підв"язати інши трекери до існуючої програми жене геть...
Спитайте самі себе - чому ж так?
Відповісти
Ви тут такі всі гарячі! Ви тут такі всі розумні! Ви так хочете розібратись ХТО, ЧОМУ і ДЛЯ ЧОГО... А караван іде!
Романюк & Co вже зняли пінки з "Візора" і плювати вони хотіли на ваш фомумний крик і гвалт. Вим і справді думаєте, що це гнівне бібікання на нашу владу якось впливає?

ЛЮДИ, ДУМАЙТЕ, ЗА КОГО БУДЕТЕ ВІДДАВАТИ ВАШІ ГОЛОСИ НА ВИБОРАХ!!!
Відповісти
Останні новини
Під стінами луцької мерії мітингують маршрутники. ФОТО
26 липень, 2012, 11:00