У Луцьку активісту Сергію Рижкову побили авто

У Луцьку активісту Сергію Рижкову побили авто
Поблизу супермаркету, що на проспекті Відродження, 14а, невідомі побили машину волонтера та активіста «Самооборони» Сергія Рижкова.

Повідомляє ВАР

Це відбулося 13 листопада близько 17:40 вечора.

Сергій Рижков близько 17:30 зупинився біля супермаркету «Express Там Там» та зайшов у магазин.

«Я повернувся через 5-7 хвилин», – пригадує чоловік. Коли він підійшов до машини, то з одного боку машини було вибите скло і задніх дверцятах. Проте з автомобіля нічого не зникло, хоча на задньому сидінні лежав фотоапарат, а у салоні автомобіля також залишався телефон. У нього немає припущень хто б це міг зробити. «У виборах вже участі не беру. Може, що на одного з кандидатів багато говорю, значить залишаюся в іншому таборі», – зазначив Рижков. Проте активіст вважає, що це зробили цілеспрямовано.

«Я вважаю, що це не просто так два скла розбили – підійшли і чимось залізним вдарили, чи каменем. Просто так не розбивають. Я ж лише з лікарні два тижні тому вийшов», – додав Рижков. За його словами, ніхто не знав, що він зупиниться біля магазину, бо це було незаплановано. Тож він не виключає варіанту, що за його автомобілем стежили. Проте чоловік цього не помітив.

Також громадськия діяч розповів, що підходив до людей, які у той час були біля магазину, але ті кажуть, що нічого не бачили.

Рижков викликав правоохоронців. Вони прибули на місце події лише о 19:10, Сергій Рижков написав заяву до правоохоронних органів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вона ж бо не агітує...
Відповісти
там камери мусять бути,а на них відео обкурених покидьків.
Відповісти
заставив даі безкоштовно працювати
Відповісти