У зоні АТО з'являться унікальні «банки на колесах». ВІДЕО

У зоні АТО з'являться унікальні «банки на колесах». ВІДЕО
Броньовані банківські відділення тепер будуть обслуговувати мешканців небезпечних районів Донбасу.

Про це повідомляє Телеканал новин «24».

Отримати пенсію чи зарплату, переказати або отримати гроші тепер буквально з коліс можна і у фронтових населених пунктах Донбасу. Два білі броньовані «КрАЗи» — не просто автомобілі, а пересувні броньовані відділення «Ощадбанку».

Керівництво банку хизується — таких машин, крім України, у світі не існує. Вони розроблені спеціально для роботи у військових реаліях. Їхній кузов витримає будь-яку стрілецьку зброю, що використовується у зоні АТО.

А от постріл танка чи гранатомета кразівська броня не витримає. Але машина на це і не розрахована, кажуть чиновники. Це — цивільний транспортний засіб, завдання якого забезпечити працівників і відвідувачів банку від можливого нападу.

В автомобілі дві зони — ближче до кабіни відсік для персоналу. Тут все, як у справжньому офісі: все облаштовано і для роботи, і для короткого відпочинку. У відсіку для клієнтів теж усе по-справжньому. Завдяки безперебійному інтернет-з’єднанню тут і готівкові операції проводять, і карткою можна скористатись.

Мобільними відділеннями можуть користуватися військові, які служать на Донбасі, а також люди, які і досі не зуміли виїхати з небезпечної зони.

«15,2 мільйона гривень — повний комплект з супутниковим зв'язком, з відповідним шассі, яке повністю пристосоване для пересування по пересічній місцевості», — сказав голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Любой банк можно взломать
Відповісти
Останні новини
У зоні АТО з'являться унікальні «банки на колесах». ВІДЕО
14 листопад, 2015, 02:27