Серія жахливих терактів у Парижі: вбито щонайменше 35 людей, є заручники

Серія жахливих терактів у Парижі: вбито щонайменше 35 людей, є заручники
Поліція заявила про щонайменше 35 жертв внаслідок кривавої стрілянини в Парижі.

Про це повідомляє канал 24 із посиланням на французьку газету Le Figaro.

Президент Франції Франсуа Олланд скликав екстрене засідання із силовиками.

На вулиці Парижа для охорони правопорядку вийшли військові.

Французькі ЗМІ повідомляють, що один з ресторанів, у якому відкрили стрілянину, розташований недалеко від редакції Charlie Hebdo.

Як пише SkyNews, у концертному залі Bataclan захопили близько 100 заручників. Там мав відбутися концерт гурту Eagles of Death Metal, на який продали 1500 квитків.

Нагадаємо, невідомі відкрили стрілянину біля двох закладів у Франції, також пролунали два вибухи неподалік стадіону "Стад де Франс", де відбувався матч Франція – Німеччина. Олланда звідти евакуювали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наплодили америкоси біженців, розв'язавши війни на Ближньому Сході, от тепер і результати. А самі сидять за океаном і ліше зброю різним ІДилам постачають, а ви у Європі розгрібайте. Коли вже народ прозріє?
Відповісти
Для лінивих розумом офіційні дані французької статистики: на сьогодні понад 30% ГРОМАДЯН фРАНЦІЇ Є МУСУЛЬМАНАМИ, ВИХІДЦЯМИ ПЕРЕВАЖНО З КОЛИШНІХ ФРАНЦУЗЬКИХ КОЛОНІЙ І ЇХ НАЩАДКАМИ. Особливо масові форми іміграція набула в 60-ті минулого століття. Тому звинувачувати америкосів - всеодно, що їх звинувачувати у відсутності теплої води у квартирах лучан. Тому кращий нік для тебе - тупоголовий і лінивий поліщук.
Відповісти
Історик не позорся. Кому вигідно відволікти увагу від України. Гарантія що провокація КГБ ФСБ. Добренькій Європі щеауккнуться біженці.
Відповісти
Та не позорься. Вибачте не кому україна не потрібна. Багато знайомих, родичів, та просто друзів мешкають в німеччіні, рп, австрії, угорщині та словакії, переключають тв коли про укураїну бо кажуть вже не цікаво. Роскажи їм про кгб та фсб, поржуть с тебе))) Шкода французів, але там ввечері на вулицю навіть в центрі пішком ходити, вже років три нема охочих.Понаїхало арабів та негрів та прочої сволоти тіпа албанців. Спитай у французів, і будеш володіти інформаціею більш меньш. Напевно англійську знаеш,німецькою розмовляеш? Чи просто знаток міжнародних стосунків, та потаемних операцій кгб та фсб.Заставила ти мене жіночко коментувати. Ніколи цього не робив.
Відповісти
Напрасно іронізуєш почитай в обозревателе блог Павла Нусса
Відповісти
та не треба тролику локшину вішати, всі ясно, що путлєр розхитує європу.
в нього рубель вчора добряче рухнув і він мститься, бо кацапія котиться в стан північної кореї.
Відповісти
Добре вас зазомбувалі - жах! Де логіка?:) Вчора рухнув і вечором давай взриваті? Не позортесь такими коментами :)
Відповісти
та не надо ляля, підривна робота путіном ведеться постійно, як він хотів замутити в греції колапс, щоб вона пішла з єврозони і потягнула розвал ЄС, там путінське лоббі зі шкіри лізло і це на державному рівні! а тут вибух зробити, для закинутих спеців година роботи.
путін всюди вже каламутить, бо йому пісец.
Відповісти
Зря ты, модератор, мой пост удалил. Ты так ничего и не понял - пост был направлен не против жителей Западной Украины, а против "западенцев" - людей исповедующих "рагулизм", моя хата с краю, ничем не интересующихся кроме благополучия свей семьи. И не не умеющих или не хотящих думать национально. Оттого и считающих что нормально написать про собственную страну, что она никому не нужна, да еще и кичиться что лучше жить на Западе, а вы все дурачье, что остались в собстеной стране. Модератор, расти самосознательно- не уподобайся этому "рагулю".
Відповісти
Брехня, що не цікаво про Украіну дивитися та слухати. Це кажу тобі я із-за кордону. Тільки говорять дуже ріко і мало. Італійці шкодують що не мають інформаціі. Більшість за незалежність і суверенність. Ні разу не чула що комусь все одно. А ти ге бреши якщо не знаєш.
Відповісти
Уже 153 погибших
Відповісти
Ага путін, нема більш кому, точка зору, або моя або, не вірна. Думок інших нема і не може бути. Ура я пішов поскачу с півгодинки.
Відповісти
піди, поскачи.
Відповісти
павло нусс ну авторитетніша людина. політик фантаст.як я за нього не знав. Агов винирюем с фейсбуку та починаем думати своїм мозоком якщо він е. як нема думаем мозоком павла нусса)) А ну бшвидко набрали лайна повні руки і кидаем в мене. Думаю не встигнете видалять комент)))
Відповісти
В троллів нема логики, вони проти неї.
Відповісти
Напускали біженців, велком терористи! А потім думають що ж так, теракт за терактом?? Зовсім вже осліпли.
Відповісти
Живу я здесь, придурок.
Відповісти
то Україна, гарік, а не ольгіно))
Відповісти
Останні новини
Серія жахливих терактів у Парижі: вбито щонайменше 35 людей, є заручники
14 листопад, 2015, 00:50