У Києві заарештували зловмисників, які розікрали 353 мільйони

У Києві заарештували зловмисників, які розікрали 353 мільйони
Співробітники податкової міліції, управління Служби безпеки та прокуратури Києва затримали підозрюваних в незаконному привласненні 353 мільйонів гривень.

Про це повідомляє у п'ятницю прес-центр Державної фіскальної служби.

Зазначається, що під час досудового розслідування кримінального провадження припинено діяльність організованої злочинної групи, члени якої підозрюються у скоєнні цілої низки тяжких кримінальних правопорушень.

Зловмисникам оголошено підозру у фіктивному підприємництві, незаконному заволодінні грошовими коштами юридичної особи у розмірі понад 353 мільйонів гривень, а також в ухиленні від сплати до бюджету податків на суму понад 71 мільйон гривень.

Незаконно заволодівши контрольним пакетом акцій одного з потужних підприємств харчової промисловості, вказані особи здійснювали розкрадання коштів на мільйонні суми з використанням фіктивних підприємств, а здобуті злочинним шляхом кошти легалізували через придбання автомобілів та корпоративних прав прибуткових підприємств.

За рішенням Солом’янського районного суду Києва обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб, а також накладено арешт на майнові права та автотранспортні засоби, що їм належать.

Це перший за останні роки випадок за справами подібної категорії, коли судом в повній мірі оцінено зібрані докази вини підозрюваних та обрано відповідну міру запобіжного заходу, зазначають у ДФС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б так оперативно арештовували політиків, які державу розкрадали.
Відповісти
Останні новини
У Києві заарештували зловмисників, які розікрали 353 мільйони
14 листопад, 2015, 08:31