Романюк перемагає на виборах до міської ради

Романюк перемагає на виборах до міської ради
За Миколу Романюка проголосувало більше половини виборців, - дані опрацьованих протоколів.

У Луцькій ТВА опрацювали більше 20-ти дільниць. Наразі перемагає чинний міський голова Микола Романюк.

За Раманюка проголосували 4 466 виборців або ж 53%.

Нагадаємо, у штабі Миколи Романюка вже раніше повідомляли про піднесений настрій через результати екзит-полу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкоди...
Відповісти
Навпакі радісно!!!!!!
Що штунда,,єврей...мажик..і просто мурчаще мурло не пройшло...може спокійно геліка з гаража доставатм....а не прикриватись рендж ровером..0011...
Відповісти
оце правда, ше штунд не вистачало тільки)
Відповісти
Вітання Миколі Ярославовічу! А Товстенюк нехай себе винить, треба не лише одне своє Я величити, а треба і з оточуючими людьми рахуватись і прислуховуватись до порад! Не одні гроші все вирішують! Наука для Палиці!!!
Відповісти
Які блін гроші .... Та люди залучають гроші в місто, інвестиції-проекти, багаті люди в місті це щастя...

а вам все в гамні жити ...
Відповісти
Ніякого морального права брати Товстенюка він не має права адже вони разом узяті не набрали більше половини голосів лучан.
Відповісти
всі хочуть змін - але при незмінній системі. при всій повазі до Миколи Ярославовича, якого дійсно є за що поважати, варто згадати і ті 5 з гаком років мерства не зовсім успішного. і не хочеться тепер слухати нарікань на роботу керівництва міста, і того ниття, що все погано. я не проти досвіду, але ряд міст Західної України, наших близьких сусідів, на цілих кілька кроків попереду.люди хотіли змін - вони їх отримували. так, не все гроші вирішують, але відвертий популізм і покращення життя лучан в останні півроку - також про щось говорять. а покращення життя всієї країни вже зовсім скоро - щойно отримають платіжки за перші півмісяця опалювального сезону. а про Товстенюка - так, як на мене, можна було дати людині шанс на 2 роки (згідно з законом) і подивитися, вміє команда УКРОПу щось робити чи ні. бо БПП свої вміння вже показала
Відповісти
1+1 навіть Товстенюка правильно назвати не може (Твстенко) - про що мова? :))) А ще кАнал на який має вплив Паліця...
Відповісти
Всім, хто батон крошил на Романюка - шухер !Маляви тіпа: ВН, ВП, Під прицілом - в гальюн!Респект і уважуха прозорлівим- Аверсу, Хотимчуку і т. п. ...
Відповісти
Перейменуймо завтра Новий Луцьк на Романюковий Луцьк
Відповісти
Друзі якщо ви виграли майте повагу до тих хто програв бо завтра на їх місті можете бути ви
Відповісти
Что? Уважение? А какое уважение вы проявляли к комментирующим, когда на ваших "Волинських новинах" любой комментарий против Товстенюка нещадно удалялся. Сначала наведите "свободу слова" в своем издании - а уж потом пристыживайте остальных.
Відповісти
Осінь на дворі. Укроп не зійшов, хоч був посіяний рясно
Відповісти
Тримайся, Пащенко, за пензля, бо Романюк драбину забирає !
Відповісти
Ну що ! Курим бамбук і далі! Років 5 покращення не буде .
Відповісти
Почекаємо на покращення ще 4 роки до наступних виборів. Якраз назбирають грошей щоб знову перед виборами почати робити дороги, двори та майданчики. Наші люди завжди говорять - аби не гірше, а потрібно завжди бажати кращого. Гірше навряд чи буде, уже нема куди, о так і будемо існувати. Щож маємо те на що заслуговуємо. Налетіли всі на Товстенюка, а самі хоч пробували щось змінити у цій замкнутій системі. Напевно ні, всі ждуть що хтось за вас зробить. Жаль.
Відповісти
Жиди-по-новому зфальшували вибори! УРРЯ!
Відповісти
Поразка Товстенюка - це його особистий програш, а не фонду і Палиці. За Палицю все місто і за фонд теж. Амбітний, непрогнозований, "наполеон" луцький. таким ми його побачили на дебатах. 10% мінус. Сам винний!
Відповісти
Пропоную провести перевибори до міськради та облради. Народ явно помилився, але вже прозрів.
Відповісти
Нічого народ не помилився. Палиця- це Палиця, а Товстенюк - це Товстенюк, і ніхто незнає, що в нього в голові. Це для тих, хто в танку !!! Хотіли змін ? - вже вибрали Порошенка, і що класно стало. Так добре стало -натішитись неможна. Так, що чи ті зміни будуть в кращу сторону -ВЕЛИКЕ ПИТАННЯ !!! Вітаю Романюка.
Відповісти
Багато людей жаліються, що Романюк нічого зовсім не зробив. По-моєму - ці люди з Планети Марс. А що зробив конкретно Товстенюк, і взагалі -де він взявся і навіщо?
Відповісти
зробили багато..пересічи Буг ПОБАЧИШ ЩО ВОНИ ЗРОБИЛИ..тут..гетто та тупих безмозглих ляльок з амбіціями на рівні печер..дай в глаз таня співробітниці..що вона очі на тебе витріщає..може не уважає тебе..заціди в око..вона ж не каже якій ти замічатєльний індивідум та яка мудра..значить щось замишляє..
Відповісти
Останні новини
Романюк перемагає на виборах до міської ради
15 листопад, 2015, 22:52