Фотопогляд: вибори мера Луцька

Фотопогляд: вибори мера Луцька
Ніч другого туру виборів у Луцькій територіальній виборчій комісії пройшла непомітно.

Вибори мера у Луцьку пройшли спокійно. Вже опісля того, як дільниці закінчили свою роботу, прес-служба волинської міліції написала, що під час другого туру голосування на Волині порушень громадського порядку не допущено.

До найординарніших випадків можна віднести пенсіонера, який розірвав та з’їв власний бюлетень на очах у чергового міліціонера і членів ДВК.

Вже ввечері почали з’являтись перші дані екзит-полів. У штабі Романюка радісно відреагували на цю інформацію, проте «переможно відкривати шампанське» не спішили, чекали на результати своїх паралельних підрахунків.

Загалом, у другому турі перегонів проголосували 43,1% лучан. Це на 6,6% менше, ніж під час виборів 25-го жовтня.

Луцька ТВК розпочала цього дня свою роботу раніше, ніж під час першого. Загалом, всі очікували, що результати виборів будуть оприлюднено досить швидко. Так і вийшло, вже опівночі порахували 51% протоколів.

Вже близько другої ночі членам ТВК залишилось обробити тільки протоколи з трьох дільниць, щоправда їх довелось чекати майже півтори години. Тільки під ранок оголосили результати з останньої дільниці: виборча кампанія залишилась за Миколою Романюком, який продовжить керувати містом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.