Як у Луцьку відзначатимуть День Гідності та Свободи

Як у Луцьку відзначатимуть День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи відзначатимуть 21 листопада. Цьогоріч у такому форматі – вдруге.

Свято встановлене Указом Президента України No 872 від 13 листопада 2014 року, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Це свято супроводжуватиметься в Україні, зокрема й на Волині, не гучними дійствами, адже в країні триває неоголошена війна, а навпаки – заходами, які змушуватимуть кожного громадянина замислитись над ціною перемоги та миру.

Відтак у Луцьку, у Волинському академічному українському музично­ драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, відбудуться урочистості та тематична композиція «Україна незборима зроду, як душа великого народу» за участю керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, духовенства, політичних партій та громадських організацій, учасників Революції Гідності, волонтерів та учасників АТО.

У навчальних закладах області проводитимуться тематичні уроки, виховні години, круглі столи. У закладах культури – культурно­мистецькі та інформаційно­просвітницькі заходи. А у храмах, звісно, молитимуться за Україну та її Героїв.

Але величність цього державного свята насамперед полягає у тому, аби кожен відчув свою приналежність до долі Батьківщини та власну відповідальність за гідне життя прийдешніх поколінь.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку відзначатимуть День Гідності та Свободи
16 листопад, 2015, 11:44