Голкіпер «Волині» повернувся до Дніпропетровська

Голкіпер «Волині» повернувся до Дніпропетровська
Воротар Денис Шеліхов(на фото) від 25 липня – не гравець луцької «Волині».

Про це повідомляє прес-служба клубу.

За ініціативою дніпропетровського «Дніпра» розірвано відповідну угоду оренди. Увечері 25 липня Дениса проводили з «Волині», а вже вранці 26-го він тренувався у Дніпропетровську.

«Я дуже дякую усім луцьким вболівальникам, тренерам, персоналу, усім хто підтримував мене в «Волині», вболівав за нашу команду. Так сталося, що раптово змінюю команду, повертаюся у Дніпропетровськ, але при нагоді обов’язково ще приїду до Луцька», - сказав Шеліхов клубній прес-службі.

Денис Шеліхов дебютував в основному складі «Волині» 18 березня у грі з «Оболонню», провів за «Волинь» 10 поєдинків (8 – у чемпіонаті 2 – у Кубку України). За цей час Денис встиг стати одним із улюбленців вболівальників луцького клубу. Особливо пам’ятний відбитий ним пенальті від київського «динамівця» Алієва під час домашнього поєдинку «Волині» із «Динамо», а також важкий, але переможний кубковий чвертьфінал у Києві проти «Арсеналу».

До слова, згідно із опитуванням вболівальників на офіційному сайті "Волині" Шеліхова назвали найкращим "весняним" дебютантом команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Голкіпер «Волині» повернувся до Дніпропетровська
26 липень, 2012, 14:38