Docudays UA: лучан запрошують переглянути фільми про Майдан

Docudays UA: лучан запрошують переглянути фільми про Майдан
23 листопада о 18:00 у Палаці культури м. Луцька відбудеться відкриття ХІІ Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Перша стрічка – «Медик іде останньою…» – розповідає про волонтерку-медика, яка була на передовій у час найкривавіших подій Майдану. Після припинення вогню вона лишається в Києві лікувати поранених. Коли на сході України починається неоголошена війна – лікар Таня збирається на фронт, бо там вона потрібна ще більше.

Другий фільм, який зможуть переглянути лучани і гості міста – робота української режисерки, уродженки Луцька, Катерини Горностай «Скрізь Майдан».

Стрічка про те, як не забути події дворічної давності і пам’ятати людей, які були поряд. Режисерка – уродженка Луцька Катерина Горностай. Фільм отримав спеціальний приз ХІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

Окрім переглядів фільмів відбудеться зустріч із активістами Майдану, волонтерами, бійцями й медиками АТО. У виконанні барда й волонтера АТО Миколи Більшевича звучатимуть патріотичні пісні.

Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Docudays UA: лучан запрошують переглянути фільми про Майдан
16 листопад, 2015, 16:15