На кілометр ближчими бойовики стали до Маріуполя. ВІДЕО

На кілометр ближчими бойовики стали до Маріуполя. ВІДЕО
Спробу наступу бойовиків минулої ночі оборонці Широкиного приписують професійним російським військовим. Кажуть, ті відрізнялися від бойовиків чіткими тактичними діями, прицільним вогнем, новим одягом і значно кращим оснащенням.

Повідомляє ТСН.

Розвідка зафіксувала прибуття цього підкріплення ще раніше. Разом із живою силою під Широкине прибули й танки. Їх п'ять. Вони стоять замасковані за кілька кілометрів від села. В бою минулої ночі участі не брали.

Наступали проросійські сили трьома групами, використовуючи гранатомети і кулемети. Спровокувавши зустрічний вогонь, нападники відступили під прикриттям заборонених мінськими угодами 82-міліметрових мінометів.

"Заходить група, промацує нас, дивляться, де пости. Відкривають вогонь, починають відступати. Їх прикриває крупнокаліберний кулемет і ще чотири ПК з нових позицій, що вони укріпилися на околиці села. В російській формі, в хорошому екіпіруванні, у половини навіть оптика на автоматах", - розповів командир взводу 501-го батальйону морської піхоти.

Кілька днів нападники заходили в Широкине у розвідку. Українські військові не стріляли, дотримуючись перемир'я. Користуючись цим, бойовики перенесли свій блокпост ближче на один кілометр.

З огляду на це, а також пожвавлення на сусідніх напрямках, військові впевнені, що їм доведеться витримати ще не одну атаку. І жартують, що в такий спосіб відзначатимуть своє професійне свято – день морпіха.

Як уже повідомлялося, українські військові дали вогонь у відповідь у Широкиному.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На кілометр ближчими бойовики стали до Маріуполя. ВІДЕО
17 листопад, 2015, 07:46