Лучани просять Романюка прибрати ринок з-під замку

Лучани просять Романюка прибрати ринок з-під замку
Мешканці обласного центру Волині не хочуть бачити ринок біля замку Любарта.

Про це розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп'як під час оперативної наради.

До луцької міської ради надійшло 36 петицій. Лише одна петиція про перенесення Старого ринку з-під замку Любарта, адже вона набрала 300 голосів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але і порядку треба!
Відповісти
Ринок потрібен у центрі міста, але треба зробити з нього "Лялічку".
Відповісти
Ці петиції нагадують совкові часи, коли під маскою "По просьбам трудящихся" творилися неблаговидні діянія...
Відповісти
До центрального входу в замку досить гарно зробили. Там і ресторан. А єдине щоб кругом нього доріжка нормальна була.
Відповісти
Ринок прибирати не треба!!!!!
Відповісти
А мені дуже бридкий 33 квартал це якесь негритянське гето для бомжів. Це розсадник бандидизму, проституції, алкоголіків.... Мені сумно і бридко дивитися на цей робочий "посьолок". Йому не місце бути в межах міста його треба кудись виселити, адже ми йдемо в Європу. Пора цивілізованим людям збирати підписи, проти цього пережитку минулого.
Відповісти
Иісто Луцьк це туристичне місто,одна з перлин нашого міста замок Любарта.Те сміття яке лишаеться після роботи ринка та саме його розташування в центрі міста негативно відображаеться на самих мешканцях міста та гостях.Нормально проїхати будь яким транспортним засобом окрім понеділка неможливо
У всіх европейських країнах такі ринки знаходяться поза межами міста,включаючи автомобільні ринки щоб зменшити курсування автомобілів через житлові квартали.
Відповісти
Якщо ви говорите, що Луцьк туристичне місто, то може підкажете скільки туристів відвідало Луцьк у минулому і цьому році?)))
Відповісти
а баба-яга ПРОТИ!!!! ні, тільки в центрі, люблю срач...
Відповісти
Цей ср\ч давно пора прибрати.
Відповісти
...чисто не там де прибирають а там де не смітять.....заставити торгашів слідкувати за порядком біля своїх точок і буде порядок.....а ринок повинен лишатися де є...
Відповісти
Давно пора прибрати.
Відповісти
Набері 30 000 голосів для початку. Ринок потрібен у центрі міста, але треба зробити з нього "Лялічку".
У Єрусалимі у Львівові наявні ринки у центрі міста.
І що...???
Нікому не заважають. Зробіть з ринку щось пристойне.
Відповісти
Кому потрібен? Хто захоче на ДПЗ доїде.
Відповісти
А про людей які там працюють хто подбае?
Відповісти
У Львові в центрі міста наявні навіть 4 ринки.
І нічого. Все у них добре. А у Луцьк лобіють питання щоб прибрати один однісінький ринок.
Тим самим залишить людей без роботи і без можливості скупитись у центрі.
ГАНЬБА ТАКИМ ПЕТИЦІЯМ
Відповісти
ШАНОВНИЙ РЕДАКТОРЕ!
Не змімайте коментарі, які вам не подобаються.
Від цього дискусія тільки виграє.
Вас образило відношення польського митника.
Ваша неповага до моєї думки, так само ображає мене.
Відповісти
Вже не першому "танцору" заважає Старий ринок. Вдале розташування, зупинка транспорту, зручне місце де можна встигнути скупитися навіть за обідню перерву. Здавалось би, що ще потрібно. Ні подавай їм "мистецькі крамниці", "співоче поле". Давайте, панове, поклавши руку на серце, згадаємо коли самі в цім крамниці востаннє заходили і що купили. І ці нові, що мрієте збудувати закінчать життя "пивними генделиками" та гральними автоматами. А кому потрібне "Співоче поле" нехай йде в Центральний парк там уже одне є. Тільки бажаючих співати поки нема. Я думаю, що найближчим часом навряд чи й знайдуться. На рахунок туристів то їх на грядку поки що б назбирати не то, що ціле поле. Краще постате їм кілька туалетів, щоб не бігали бідолахи по-нужді за "вежу". А якщо у когось чешуться руки, то їх є де почесати у комунальній сфері запущеній "до нельзя". Від "генделиків-магазинів" в очах рябить. Скажіть, в цьому місті є архітектор? І хто ним керує? То не перетворюйте його на райцентр в якому тільки й п’ють пиво в перерві між походами по "мистецьких крамницях". А хто кришує супермаркети – той і бореться з ринком. І робить це руками міської влади, ще й прикривається культурою. Якби дбали про людей, то думали б над європейським облаштуванням ринку а не над його ліквідацією. Поряд запущений парк. Посадіть хоча б тополі на місці тих, що вирізали, (як це при "поляках" робилося) бо ще за якийсь час матимете "Центральне болото" тож ринок і сам в ньому потоне.
Відповісти
Підтримую Вас на всі 100%. Дуже мудро і обгрунтовано!!!
Відповісти
Я проти такої дурні з корупційним душком... Чому Києву Бесарабський на Хрещатику можна, а Луцьку - ні!? Просто жадоба місцевої влади поширила ринок в сторону паркової зони замість автостоянки. Тому - ТЕ все прибрати, зробити нормальну автостоянку, розширити проізну частину до 6 смуг (прибравши "імітацію автостоянки" від стін критого ринку - і буде лучанам цівілізований ринок (на ньому ще моя бабуся торгувала).
Відповісти
Свята првда, цілком підтримую!
Відповісти
У дописувачів КРОТ, boombon прослідковується логічний зміст теми,то ж, моя порада до лучан-прислухайтесь до думки думаючих людей
Відповісти
У дописувачів КРОТ, boombon прослідковується логічний зміст теми,то ж, моя порада до лучан-прислухайтесь до думки думаючих людей
Відповісти
Коли вже почнуть думати про простих людей які працюють на ринку Всі олігархи думають про свої кармани А подумайте про простих пенсіонерів якім потрібен ринок саме в цьому місці бо до нього зручно добратися і тут все дешевше і можна поторгуватись бо на 1000грн пенсії не прожити А влада хоче майдану і базарники його влаштують бо то їх і за їх сімї ніхто не подумає як не вони самі
Відповісти
Я також проти перенесення старого ринку!І особосто у мене є декілька причин:
1.як не крути,але більшість покупців там-це старші люди,пенсіонери,яким,я думаю,буде дуже незручно добиратись до району ДПЗ,оскільки це буде займати більше часу та сил...
2.залишати таку кількість людей без роботи-це повний абсурд,особливо в такий період...
3.на самому ринку дпз навряд чи вистачить місця щоб перенести туди хоча б половину підприємців..
4.сам ринок має дуже зручне місце розташування...
Але для нормального подальшого існування ринку потрібно провести його реконструкцію,так би мовити ,,привести його в порядок''. А ярмарки та фестивалі можна й парку проводити,який ,до речі, також треба було б до кінця до робити .
Відповісти
Давно пора прибрати ринок, цигани, сміття, постійні затори, хто хоче скупитись- прошу бардзо, витратіть 30 хв на доізд туди і назад до Дпз, та пройдіться просторими рядами і купіть все. Не варто перетворювати центр міста в гадюшник.
Відповісти
Інна в мене наприклад мала дитина, я живу в центрі, поки вона спить, я встигаю з'їздити на ринок по молоко і творог. А як перенесутть на ДПЗ то мені що в дощ брати дитину в маршрутку сунути її туди на ринок і півдня прокатати і дитину намучити бо не виспиться в маршрутці і самій півдня потратити. Залишити я її немаю на кого. Тому я проти, можна окультурити, добудувати, зробити реконструкцію, найняти більше прибиральників і розширити дорогу щоб не було заторів, зробити автостоянку нормальну.
Відповісти
подивіться повтор теледебатів і зрозумієте, звідки такий активний підйом цієї теми!
це ідея програвшого кандидата, який тепер намагається підкласти "свиню" переможцю.
Відповісти
як будуть жити люди, які там працюють і їхні діти, хто забеспечить їх робочими місцями.люди і так бідують, з нашими то цінами, комунальними, і взагалі
про це хтось подумав? в багатьох містах є ринки в центрах, але нікому вони не мішають.
Відповісти
ринок потрібний багатьом людям!!!
Відповісти
Коли нашу владу будуть хоч трішки цікавити інтереси простих громадян???
Відповісти
яка причина???
Відповісти
Старий ринок в центрі потрібен, добиратися до нього зручно любим транспортом як продавцям так і покупцям. 400підписів - це ще не всі мешканці міста !
Відповісти
РИНОК ПЕРЕНЕСТИ, колись про "Варшавку" тоже не хотіли чути !!!!!!!!!
Відповісти
нема рішучого мера. хоча він просто куплений горгутом
Відповісти
Останні новини
Лучани просять Романюка прибрати ринок з-під замку
17 листопад, 2015, 08:37