У зв`язку із терористичною загрозою на Волинській митниці посилять контроль

У зв`язку із терористичною загрозою на Волинській митниці посилять контроль
На виконання дорученням Голови ДФС Романа Насірова посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Волинської митниці ДФС.

Додаткові заходи безпеки, спрямовані на посилення митного контролю, вжито в зв’язку із трагічними подіями у Франції, - звертають увагу суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадян фахівці Волинської митниці ДФС.

Отож, з метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки в країні в умовах ймовірної терористичної загрози волинські митники застосовуватимуть форми митного контрою в обсягах, достатніх для забезпечення додержання законодавства з максимальним використанням технічних засобів при проведенні митних процедур, а також залучатимуть до цієї роботи кінологічні групи.

У Волинській митниці ДФС сподіваються на розуміння суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та громадянами тимчасової необхідності вжиття додаткових заходів щодо посилення митного контролю товарів, транспортних засобів та особистих речей громадян, а також того, що метою зазначених заходів є підтримання миру та спокою в державі.

Для оперативного вирішення проблемних питань при проходженні митних процедур фахівці ГУ ДФС Волині просять звертатися за телефонами «Контактного центру Волинської митниці ДФС»: (03377) 3-15-19, 0938850335, або на поштову електронну скриньку [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У зв`язку із терористичною загрозою на Волинській митниці посилять контроль
17 листопад, 2015, 12:45