На польській митниці до волинян ставляться, як до бидла, - читачі ВолиньPost. ОПИТУВАННЯ

На польській митниці до волинян ставляться, як до бидла, - читачі ВолиньPost. ОПИТУВАННЯ
Нещодавно керівник ВолиньPost Володимир Пащенко поділився із читачами власним негативним досвідом спілкування із працівниками польської митниці.

Журналісти ВолиньPost вирішили поцікавитися думкою волинян: чи були у них проблеми з працівниками польської митниці при перетині українсько-польського кордону.

На що отримали такі результати:

110 читачів, а це 29% опитуваних, стверджують, що ніяких проблем на кордоні не мали, і вважають польських митників дійсно європейськими професіоналами.

Польські митники намагались всім допомогти 37 волинянам (10% опитуваних).

Та найбільше - 61% опитуваних читачів підтвердили негативне ставлення польських митників до українців. А саме 234 людини обрали відповідь "Ставились, як до бидла".

Всього в опитуванні взяла участь 381 людина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а статистику по опитуванню з соціальних мереж чому не даєте?
Відповісти
Це вона і є. Голосував на ВолиньПості в вк
Відповісти
всі лояльні ...а до бидла по бичому
Відповісти
Ця статистика навіть трішки заменшує відсоток бидла серед опитаних.
Відповісти
Поставте, будь ласка, ще опитування чому вони так ставляться із варіантам? купа людей їздить без черги, вклинюються в чергу, один із місцевих "займе" місце стане та пропусть з 10 машин. не варто упускати культуру та наглість наших людей. дуже велийкий процент по перетину становлять контрабандисти\перекидчики. от вони із дазають культуру і рівень відношення до всіх. (ні вякому випадку не рівняю всіх, скізь є добрі люди. і ні вякому випадку не виправдовую митників!!)
Відповісти
Я українка.Дуже болюча тема.Польського митника,як і будь-якого іншого посадовця,можна заставити бути ввічливим,заставити мовчати.Найгірше те,що так думати про нас вони не перестануть, і я думаю про багатьох своїх співвітчизників так само.Це як привести дитину в гості,вона буде колупатися в носі,їсти руками,а батьки дитини будуть думати не про те,що треба попрацювати над вихованням,а ображатимуться коли з їх дитиною нормальні діти не захочуть гратися.
Відповісти
Ви і будете бидлом поки не піднімете ціни на горілку і цигарки до рівня європейських.
Відповісти
Люди возять контрабандний спирт і цигарки і ображаються, що до них погано ставляться? З усіх, хто переїжджає через кордон, відсотків 5 не займаються контрабандою. Смішно це чути.
Відповісти
МИТНИКИ ЩО НАШІ, ЩО ЇХНІ ВЕДУТЬ СЕБЕ ЯК БОГИ,А ХТО ЇДЕ - ВСІ ШВАЛЬ...
Відповісти
будь-де до бидла ставляться як до бидла.
навіть в громадській лазні.
разів із двісті їздив в польщу - претензій не маю
(правда контрабасу не возив, і поза чергою не пер)
Відповісти
Будьте об'єктивні. Переважна більшість наших співвітчизників жахливо поводяться: смітять, матюкаються, в бусах, що їдуть на "перекид" випивають, в туалет ходять де попало (хоча з польскої сторони є туалети). Чого вартий тільки вигляд та поведінка наших "туристів", що рядочком стоять та продають сигарети на парковці біля супермаркету "Кауфленд" в м.Хрубешов........ Таку поведінку відсутністю гідної зарплати у своїй державі пояснити неможна.
Відповісти
80% тих то пертинає кордон і є бидлом... Се ля ві...
Відповісти
Погоджуюсь з "Небидло" ,часто перетинаючи кордон,бачу таку картину як наші українці (пасажири з бусів) в стані алкогольного спяніння, ведуть себе не гарно,кричать,палять цигарки......і т.д. Дуже часто перетинаю кордон,ні разу в мене не було ні конфліктів з польскими прикордонниками,чи хамства,я чемно до них вони щей завжди посміхаються,чи пошуткувати можуть. Так що починайте з себе шановні громадяни. Вас ще з далека видно що то українці, не встигнуть перетнути кордон Польщі, а вже з вікон машин викидають цигарки, бумажки, то як ще до нас мають відноситися.
Відповісти
А перекид- хіба не контрабанда ,везуть баулами і ніде це не фіксується ,а що до бидла -то наша держава зробила людей бомжами ,а виживати якось мусять .
Відповісти
пшеки завжди були зверхні...і ще можна поспорити ...хто більше вибив українців, поляки чи москалі !
Відповісти
Tak to prawda odnosza sie jak do bydla !
Відповісти
що в опитуванні слово "БИДЛО" було написано з великої букви. От вам і відповідь ! Вчора перетинала кордон ---наш прикордонник намагався"збити" "бабло" напару з миршавенькою "таможенницею" жоч і провозили НОРМУ, тобто до 50 кг. і неоднотипний товар на дозволену суму. кандал почав набирати оберти, адже я нізащо б не заплатила. Спас ситуацію старший зміни, який зрозумів, чим це все може ДЛЯ НИХ самих і закінчитис. ТО ХТО Ж БИДЛО ???
Відповісти
Згідна з Олександром.Поляки ділять українців на дві категорії бидла: перші- це ті ,що крадуть бумагу в туалетах на митниці,другі-це ті,що в автомобілях з затемненими вікнами,і що називається "на понтах".Мабуть,автора статті з його журналістським посвідченням віднесли до другої категорії....
Відповісти
Останні новини
На польській митниці до волинян ставляться, як до бидла, - читачі ВолиньPost. ОПИТУВАННЯ
17 листопад, 2015, 13:31