Генштаб анонсував сьому хвилю мобілізації

Генштаб анонсував сьому хвилю мобілізації
На початку 2016-го року Генштаб планує оголосити сьому хвилю мобілізації в Україні.

Про це в ефірі "Радио Вести" заявив спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, пише канал 24.

"Станом на сьогодні, заходи по сьомий хвилі мобілізації у поточному, 2015 році не плануються. Згідно з планом ротації і планом проведення демобілізації військовослужбовців, які призивалися до лав Збройних сил України у поточному році, їхнє звільнення в запас планується в перші місяці 2016 року. Відповідно і заходи щодо мобілізації, тих громадян України, які будуть призиватися в рамках сьомої хвилі мобілізації, плануються на майбутній рік", – повідомив Селезньов.

Нагадаємо, ще минулого тижня у Генеральному штабі Збройних сил України не бачили причин для чергової мобілізації. Однак останнім часом ситуація в зоні АТО значно погіршилася. Щодня надходить інформація про вбитих і поранених українських військових.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Педро послал минские соглашения, продолжая истреблятьь генофонд нации.
Відповісти
продовжується...
Відповісти
Народ знову масово подасться на заробітки, у тому числі і до "країни-агресора"! Уявляю, як про себе матюкнулися військові комісари. Волинь попередню, шосту хвилю ледве виконала на 60 відсотків, а тут знову треба десь людей відловлювати. Хіба що виїдуть за рахунок безробітних, яким діватися немає куди...
Відповісти
ага, безробітних якраз таки виловиш...будуть тягнути працюючих
Відповісти
1) Як немає причин для мобілізації? А ротація 4ї хвилі? Хлопці ж не залазні..
2)Фактично вже йде відбір на 7му хвилю. Навіть мене тягали до військомату, а я вже давно відслужив своє. Збирають дані, щоб у 2016 році мобілізація пройшла швидко і без затримки! ))
Відповісти
Алексей Константинович Толстой. " Я не горжусь, что я русский, я покоряюсь этому положению. И когда я думаю...... о "красоте" нашей истории от проклятых монголов и до проклятой Москвы, еще более позорной чем сами монголы, мне хочется бросится на землю и кататся в отчаянии от того, что мы наделали.............!!!!!!!!! " ( из письма другу Б. М. Маркевичу 26 апреля 1869 г. Собрание соченений в 4-х тт . Т. 4. М , 1964 ) ...... А после это го были и николай-кровавый, и ленин и сатанин и путлер..
Відповісти
Тех кто отвоевал своё в АТО надо заменить. Может стоит подумать о создании Иностранного легиона, но другого пути нет.
Відповісти