У Луцьку студенти дискутували про толерантність в умовах війни. ФОТО

У Луцьку студенти дискутували про толерантність в умовах війни. ФОТО
16 листопада 2015 року Центром європейської інформації, що у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки та ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» був проведений захід, присвячений до Всесвітнього дня толерантності.

Студенти педагогічного коледжу мали можливість переглянути та обговорити фільм «Край Землі: зона АТО», який висвітлює військовий конфлікт на Сході нашої країни.

Також присутніми було обговорено питання чи прийнятна толерантність під час військового конфлікту, що таке толерантність для України та Європи і в чому вона має виражатись. Запрошені ділились своїми прикладами, як проявляється толерантність щодня.

«Під час збройного конфлікту як ніколи актуальне питання толерантності, це проявляється, в тому наскільки доброзичливо та терпимо ставимось ми до наших бійців та до осіб, які стали жертвами війни. Також, теперішні події ще раз підтверджують, що ми не можемо бути толерантними з людьми, які порушують права людини, тобто з терористами. Саме тому, ми і пов’язали цей захід з війною в Україні» - зазначає координатор благодійних програм ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» Любов Казмірчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і Кравчук С. кришував 06 квітня, 07:46
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов - путінських КАЦАПОВ-внутрішніх ворогів ще страшніших за зовнішніх ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих мільйонів грн. дуже потрібних для АТО грошей "кеоівніками" з того = училища = яде вже давно потрібно реорганізувати в ВИЩУ ШКОЛУ ЗЛОДІЙСТВ? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
Відповісти
U
Будуємо майбутнє 08.11.2014 22:30:12
Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви!
Відповісти
U
С. Мишковець знає
02.01.2015 18:32:57
факти всерйоз до Анонім 25 Вересня 2014 19:34 відповісти + 3 - 1 Більш детально про ПТУ - Луцьке ВПУ (ПТУ №9). Де вже в цьому тисячолітті засуджені за Кримінальним кодексом України ДВА ДИРЕКТОРи . Один з засуджених в даний час працює в училищі викладачем.!!!!!!!!!!!???????????...Можна зайшовши в Яндекс чи Гугл набравши - Батов Геннадій Федорович. КОМЕНТИ , що ЗАЧИТАЄШСЯ ++++++НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВИДАЛЕНІ - сотні цікавих і дуже цікавих !!!
Відповісти
0 прийдіть свати Сьогодні, 21:46
Найбільше бояться повернення Білоуса: батов, максимчук,...богданець і романюк в.в.(*демнюк*) , списували нульове зварювальне обладнання , матеріали,аксесуари придбані в 2010 р. за кошти ЦЗ . Все НОВЕ на суми вартістю в десятки тисяч привезене на склад училища,*** ДЄЯТЄЛЯМИ *** списалось ...! ! ! ( де "чорний археолог" відкопав такий законний шлях, - склад цап-царап і в гараж ) ............. Аж до вікна півники нахиляються, висліжуючи кожен крок звільненого ними майстра зварювальників при появі його на території училища. Безвихідне становище може настати, якщо прийдеться передавати Білоусу розкрадену після його звільнення майстерню та відновлювати підготовку зварювальників. Професія перспективна, користується попитом на ринку праці. Відновлення підготовки зварювальників підніме престиж училища .... Страждаючі від страху намагаються переконати ("пошити в дурні") директора в недоцільності відновлення підготовки зварювальників, мотивуючи тим, що це дорого. Але в звільненого майстра є "рецепти здешевлення". Варто було б їх вже оприлюднити .... Страждаючим від страху доцільно носити при собі заспокійливі медикаменти та памперси - можливі заїкання, енурез,
Відповісти
Останні новини
У Луцьку студенти дискутували про толерантність в умовах війни. ФОТО
17 листопад, 2015, 16:50