«Після опалювального сезону половина Луцька буде перекопана», - Тарас Яковлев

«Після опалювального сезону половина Луцька буде перекопана», - Тарас Яковлев
У рамках проекту енергозбереження в окремих будівлях впровадять індивідуальні теплові пункти та модернізують систему теплопостачання.

Про це стало відомо у вівторок, 17 листопада, під час робочої зустрічі з представниками корпорації НЕФКО, завдяки співпраці з якими у місті вже було реалізовано багато проектів, пов’язаних з енергозбереженням.

Заступник директора ДКП “Луцьктепло” з фінансово-економічних питань Валентина Малютіна зазначила, що в рамках проекту модернізації системи централізованого теплопостачання міста Луцька очікується модернізація системи загальною вартістю 14 мільйонів євро, з них 10 мільйонів євро – кредит, чотири мільйони – грантові кошти.

Мета цього проекту - реконструкція системи теплопостачання, зменшення споживання енергії і заміна теплових мереж в будівлях та покращення якості надання послуг КП «Луцьктепло» загалом.

«До закінчення опалювального сезону плануємо провести тендерні процедури, а після закінчення опалювального сезону візьмемось безпосередньо за роботу над тепловими мережами», - зазначила Валентина Малютіна.

Відтак планують змінити застарілі котли, модернізувати тепломережі. За рахунок грантових коштів планують облаштувати індивідуальні теплові пункти в багатоквартирних будинках й встановити котел на альтернативному паливі.

«Після завершення опалювального сезону треба бути готовим, що велика частина міста буде перекопана», - сказав заступник міського голови Тарас Яковлев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай собі дорогу до хати перекопає
Відповісти
Треба позбавлятися всякої КОМУНИ. Найперше замінити централізоване опалення на автономне. Беріть приклад з Ужгороду, де вже 10 років така заміна діє.
Відповісти
НЕ ВСІМ ПО КИШЕНІ ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ.ЯК ТАКИЙ КРУТИЙ ПОБУДУЙ СОБІ ХАТУ І НЕ ЖИВИ З КОМУНОЮ!КИШКА ТОНКА?
Відповісти
типово: поклали новенький асфальт і мерщій треба його перекопати...
Відповісти
Читаю Ваші коментарі і дивуюсь,ви що не розумієте наскільки це класно,дай Бог щоб це зробили,і нічого що перекопають,ви маєте уяву щл таке ІТП-індивідуальні теплові котли,це ж екномія на 50 відсотків за опалення.От у кого вони стоять за жовтень оплата за кв.м. 7 грн з копійками а у вкого їх немає 15 грн з копійками.ІТп +лічильник.Повезло мешканцям тих будинків ,які попали в проект.А ви відразу хай до хати перекопає...Шо ж ви за люди такі.
Відповісти
Останні новини
«Після опалювального сезону половина Луцька буде перекопана», - Тарас Яковлев
17 листопад, 2015, 17:53