На Волині − акція «Миротворення в Україні: роль жінок»

На Волині − акція «Миротворення в Україні: роль жінок»
За підтримки Посольства Великої Британії в Україні у регіонах нашої держави відбувається акція «Миротворення в Україні: роль жінок».

Організатором проекту є Всеукраїнська громадська організація «Спілка жінок України», пише ВОДТРК.

Мета проекту «Миротворення в Україні: роль жінок» – започаткувати діалог між жінками з різних регіонів країни та створити майданчик для обговорення перспектив та наболілих проблем. У рамках акції відбуваються зустрічі, майстер-класи та семінари.

Серед жінок, які приїхали на Волинь — лікарі і вчителі, волонтери і громадські активісти. Тут представлені організації з Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Чернігівської, Київської та Житомирської областей. Семінари у рамках проекту триватимуть до березня наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, жінки не люди? Завжди дивували партії, рухи, громадські організації, які створюються за статевою ознакою. Якщо ми прагнемо рівності, то слід утворити організацію "Спілка чоловіків України"! Людей (жінок у тому числі)слід оцінювати за інтелектуальними, особистісними, світоглядними категоріями і аж ніяк за статевими. МИ - ГРОМАДЯНИ! Статева відмінність важлива лиш у стосунках між чоловіком і жінкою. Жіночі рухи виправдані лиш там, де є законодавчо зафіксована дискримінація жінки, або десь у еміграції чи окупованій території, коли жінки беруть на себе роль носіїв та берегинь культурно-етнічних особливостей і традицій, наприклад: "Союз українок" за Польщі чи той же "Союз..."в Америці і т.п. Завжди смішили "союзянки" і "членкині" у Луцьку...
Відповісти
Останні новини
На Волині − акція «Миротворення в Україні: роль жінок»
18 листопад, 2015, 09:54