У Ковелі виправдали п’яного бійця батальйону «ДУК»

У Ковелі виправдали п’яного бійця батальйону «ДУК»
Цей випадок трапився ще 3 серпня цього року.

Близько 13 години 30 хвилин на міжнародній автомагістралі М-19 ковельські правоохоронці зупинили позашляховик «Land Rover» без номерного знаку, за кермом якого перебував військовослужбовець батальйону «ДУК», з явними ознаками алкогольного сп’яніння, пише kowel.com.ua.

Однак боєць відмовився від проходження, відповідно до встановленого порядку, огляду на стан алкогольного сп’яніння, чим порушив вимоги Правил дорожнього руху, вчинивши тим самим адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 130 КпАП України.

Тодійшній Ковельський міський відділ УМВС надіслав цю адміністративну справу до суду лише через три місяці(!). Вивчивши матеріали, суддя Тарас Наваляний постановив провадження закрити в зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення. Звідки і куди рухався позашляховик без номерних знаків – ніхто не встановлював.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДУК, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продовжується. Слава пяним захисникам...
Відповісти
то яке це виправдання, якщо строки притягнення до відповідальності закінчились. Якби засудив, це було б порушення норм КУпАП.
Автор читайте закон, або не пишіть брєд.
Відповісти
розуміти - "Звідки і куди рухався позашляховик без номерних знаків – ніхто не встановлював."??? Це як взагалі? Ну і крім того, Land Rover - не дешевий автомобіль... Я так розумію, що тепер можна вдягнути форму і їздити "під" мухою на машині без номерів і нічого не буде?
Відповісти
Га шибенюцю, нелюдя!
Відповісти
що-то за приватне МРЕО У ПРАВОСЕКІВ. Куди дивиться влада. Користуються підробними номерними знаками на автотранспорті . Дружинович став головним у самозванному МРЕО.
Відповісти
Покидькі з ДУК просто або "порешали" з ментами, що б ті затягнули відправку справи до суду, або пригрозили тим же ментам, і вони , як це часто буває, в штани наклали. Так за які там принципи скакав майдан? Закон один для всіх? Ні свавіллю і беззаконню? Ну ну....
Відповісти
А ви подивіться хто там в тому правому секторі????????? Бидлота одна і більш ніхто. Там нормальних немає. Всі братки з 90-их. І молода шушваль і бидлота. Фу позор таким захисникам. Законів не знають і корчать з себе захисників. Які то захисники - БИДЛОТА
Відповісти
Не зря їх заборонили в РФ бо то реально сепаратисти. І Бидло
Відповісти
Пройшли вибори і народ в дупі мали всі. Долар знов угору поліз. Корочче нас знов КИНУЛИ
А ви барани далі голосуйте за тих Партія порошенка, свобода, правосєкі і всі решта. Брехуни.
Відповісти
А помогти ми можемо не війною на сході а в тому Києві постріляти ту шушваль брехливу. І чим скоріше ми то зробимо тим скоріше мир настане.
Відповісти
Згоден, правильна думка!!!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі виправдали п’яного бійця батальйону «ДУК»
18 листопад, 2015, 10:08