Волинські школярі відпочинуть в Одесі

Волинські школярі відпочинуть в Одесі
Волинські школярі пільгових категорій впродовж 21 дня оздоровлюватимуться в Українському Дитячому Центрі «Молода гвардія», що діє в Одесі.

Путівки в табір придбані за кошти державного бюджету. Для учнів організоване навчання у школі, змістовний відпочинок та оздоровлення, пише ВОДТРК.

У таборі розпочалась дванадцята тематична зміна «Планета добра». Вона має на меті створення виховного середовища для розвитку моральної і духовної культури дітей і підлітків, їх соціально-значимих якостей; сприяння самореалізації дітей у благодійній діяльності.

До 3 грудня оздоровчий центр стане майданчиком народження нових проектів, спрямованих на формування духовної культури, національної свідомості та морально-етичних якостей у дітей. Школярі зможуть стати учасниками конкурсу відеоробіт «100 ідей для України», взяти участь у заходах проекту «Мій всесвіт», продемонструвати свої таланти під час фестивалю «Творчість дарує крила», відвідати тренінгові заняття «Школа прав дитини» за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Впродовж цього року у «Молодій гвардії» уже побувало 26 ковельських дітей пільгових категорій. Підготовкою відповідних документів для організації відпочинку школярів займався відділ сім’ї і молоді виконавчого комітету міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школярі відпочинуть в Одесі
18 листопад, 2015, 12:47