Молодь Ковеля за допомогою британської програми навчатимуть бути активними

Молодь Ковеля за допомогою британської програми навчатимуть бути активними
Британська Рада в Україні та СГО «Молодіжна Платформа» запрошують молодь віком 17 – 27 років до участі у навчанні за програмою «Активні Громадяни».

Програма допоможе зрозуміти, як стати активним громадянином, здатним ефективно втілювати власні ініціативи; отримати можливість здобути фінансування на свій соціальний проект, запевняють організатори.

Навчання відбудеться 3-5 грудня 2015 року з 14:00 – 20:00 год у Ковелі за адресою: палац культури імені Тарас Шевченка, вул. Володимирська, 124.

Для участі необхідно заповнити електронну форму та чекати відповіді кооридинаторів.

Контактний телефон: +38 (095) 092-51-66 (Захар Ткачук).

На учасників чекають: тренінгові семінари для молоді, які охоплюють вміння ефективної взаємодії для кращого розуміння місцевих громад і глобальної взаємозалежності, питання сталого розвитку для запровадження позитивних змін, навички планування і менеджменту проектів. Поширення учасниками отриманих знань у своїх громадах серед молоді. Проекти соціальної дії, які будуть розроблятися і запроваджуватися учасниками програми на основі набутих знань та їх поглядів на потреби розвитку своїх громад. Обміни і контакти, які надають можливість учасникам продемонструвати свої досягнення, поділитися досвідом і встановити мережі та партнерство як в Україні так і за кордоном.

Довідково: “Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії. Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та вирішенню конфліктів в масштабі всієї України, насамперед на Сході України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода, що ці програми найчастіше відвідують не дуже розумні. Тому часто на тих фондах сидять активно недолугі трійочники.
Відповісти
Останні новини
Молодь Ковеля за допомогою британської програми навчатимуть бути активними
18 листопад, 2015, 17:24