В Україні стартувала переатестація працівників міліції

В Україні стартувала переатестація працівників міліції
У Києві почали тестувати співробітників колишньої міліції, які хочуть працювати у Національній поліції. Тільки сьогодні на перевірку своєї профпридатності прийшло більше тисячі осіб.

Першим тестом оцінюватимуть аналітичні здібності претендента і вміння сприймати інформацію. Другий тест на знання законів. Далі співбесіда з комісією та детектор брехні. Спілкуватися про це вони не дуже хочуть. Мовляв, у них й так стрес.

Сьогодні тестування проходять 1300 правоохоронців. Загалом, зі столиці та області стати поліцейськими виявили бажання 12 тисяч колишніх міліціонерів. По всій Україні таких понад 170 тисяч. Щоб протестувати усіх, потрібно хоча б півроку.

Хто був начальником, за підсумками тестів і співбесід, може виявитися повною бездарністю. І навпаки, простий оперативник, або слідчий зможе претендувати на керівні посади. Так висловився радник міністра МВС Антон Геращенко. І додав, що тести — це єдиний шанс для колишній міліціонерів потрапити в Національну поліцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли детектор брехні пройде сам товстопуз геращенко? Здається, ми схожі на стадо щурів, які йдуть за чарівною дудочкою купки пройдисвітів.
Відповісти
На детекторі жодний наш начальник не пройде бо це бидло з бидла хоча наскільки я знаю вже всі посади порішали і не вірте в ті тести все це брехня
Відповісти
Який там дитектор Гнати їх треба всіх в три шиї. Місяць тому мене обікрали. Приїхало три хмирі у формі. Нахамили. І поїхали. Ніхто нічого не шукає.
Відповісти
Перед тим як атестувати українських поліцейських хай Аваков та Деконаїдзе вивчать українську мову.
Відповісти
Останні новини
В Україні стартувала переатестація працівників міліції
19 листопад, 2015, 02:20