Подробиці страшної ДТП з військовими на Луганщині. ФОТО

Подробиці страшної ДТП з військовими на Луганщині. ФОТО
У середу, 18 листопада, о 13.00 на автошляху «Сєвєродонецьк-Новоайдар» поблизу с. Гречишкине Новоайдарського району сталася ДТП з постраждалими.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Виїздом на місце події встановлено, що 49-річний водій автомобілю «КАМАЗ-55111», рухаючись автодорогою «Сєвєродонецьк – Новоайдар» поблизу с. Гречишкине Новоайдарського району, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем «КРАЗ-6622-02», під керуванням військовослужбовця Збройних Сил України, який здійснював перевезення військовослужбовців у кузові автомобіля та рухався у напрямку м. Сєвєродонецька.

Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень загинули пасажир автомобіля «КАМАЗ-55111» 1955 р.н. та пасажирка автомобіля «КРАЗ-6622-02» військовослужбовець-санінструктор ЗСУ 1968 р.н. Тілесні ушкодження отримали вісім чоловік (два водія та шість пасажирів-військовослужбовців ЗСУ). Постраждалі з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до лікарні.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, за повідомленням прес-служби Луганської ОДА, у цій аварії загинув військовий з Волині. Але у коментарі ВолиньPost, військовий комісар Волинської області Роман Кулик зазначив, що такою інформацією поки не володіє.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Товариству «Холмщина» - 25
19 листопад, 2015, 12:29
Подробиці страшної ДТП з військовими на Луганщині. ФОТО
19 листопад, 2015, 11:57