Засновник ВолиньPost підтримав дівчинку, яку побили в ковельській школі. ВІДЕО

Засновник ВолиньPost підтримав дівчинку, яку побили в ковельській школі. ВІДЕО
Громадський діяч, журналіст Володимир Пащенко побував у Ковелі, щоб підтримати дівчинку, яку побили у школі.

Нагадаємо, у Ковельській школі №2 однокласники побили школярку, ученицю 6-го класу. У дівчинки струс мозку.

Класний керівник стала на сторону своїх учнів і заявила, що дитина оббрехала усіх і насправді її ніхто не побив.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний вчинок,але не віриться в щирість Пащенка,ой не віриться.
Відповісти
Це проблеми школи і класу, батьків учнів! Для чого виносити все на загал: в дитячих витівках важко розібратися і знайти винних не знаючи дітей та їх характерів. Чому Пащенку вмішуватися? Він педагог, психолог?
Відповісти
Володя молодець! Так тримати! Бізнесмени і підприємці допомагають, а влада як завше мовчить...
Відповісти
не гоже піаритись...., на маленькій дитині...
Відповісти
Дякую! Люди будьте людяними-і діти будуть людьми.
Відповісти
такі вчинки не рекламуються. напевно не щирий поступок
Відповісти
навчае брехати то що виросте з того класу
Відповісти
Діти, які знімили відео, повинні бути наказані в першу чергу.
Відповісти
Спасибі Володька за безкорисну позицію і допомогу цій дівчинці.На жаль ти поки що один.Треба,щоб таких людей було багато.Тоді лад в Україні буде.А ще велике дякую за сміливість на ЛУЦЬКОМУ МАЙДАНІ,який ти очолював!
Відповісти
Двері в туалеті - це правильно. Якби вони були то не було б інциденту. Такого інцеденту. Але міг би бути інший. Діти тепер жорстокі. І в тому винні і вчителі , які погано контролююють і виховують, і батьки , які часто- густо зовсім не виховують ( а новіщо? є ж вчителі!). Але й винні ті видання , які ці факти " розслідують". Тут проситься інше слово- рекламують. Тепер той хто хоче пропіаритись . або й може заробити на цьому, то спеціально бійку затіє в школі і зафільмує... А ви будете далі розслідувати... Вважаю , що даний факт мав бути розглянутий на рівні школи, районного відділу освіти та міліції. І все..
Відповісти
Да, не побив. Сама головою в стіну стукнулась. А "вчителька" про себе тільки переживає. Люди про шо ви. Вже 3 стаття про це. І бред якийсь. Ви не в курсі, що в Україна право застосування фізичної сили мають тільки силові структури, або випадок самозахисту. То як, пів класу захищалось від дівчинки. Бидло. В Європу нам? В ж..пу! То не педагоги а уроди. Тільки гроші збирають на штори, шафи, і вікна і відкати директору носять.
Відповісти
Якби такі випадки не описувались в інтернеті, не розповідалось про них у пресі, на тетебаченні, то й менше б їх було. Такі статті як ви публікуєте вчать як чинити насильство і як на ньому пропіаритись.
Відповісти
ПОЛІШУКИ!!! У Ковелі вважається за нормальне, коли кабінки у туалеті не мають дверей? Вони не здогадуються, що у дітей теж потрібно виховувати людську гідність і повагу? Що у дівчаток бувають місячні, коли їм потрібен особливий гігієнічний догляд? Що перебування в туалеті, то чи не найінтимніший фізіологічний момент? Чи це потрібно виставляти на показ та ще й для зйомок дебільних однокласниць! А потім після принижень тебе ще й поб'ють та виставлять на сміх, а такі самі дебільні вчительки ще й приймуть сторону дебільних учнів (а як же ще?) Цікаво, а вчителі так само користуються разом з учнями цим туалетом, чи все-таки усамітнюються? То нехай би і їх зазнімкували старанні учні за "процесом" та виклали в інтернет - повірте, це мало б куди більший резонанс, інтерес та кількість переглядів! А батькам пораджу: забирайте свою дитину куди подалі від тієї школи, а будете мати натхнення - подавайте до суду за нанесення шкоди здоров'ю дитини та приниження честі та гідності. Бажаю успіху! Бережіть дитину! Володимиру Пащенку - респект!
Відповісти
Останні новини
Засновник ВолиньPost підтримав дівчинку, яку побили в ковельській школі. ВІДЕО
19 листопад, 2015, 14:15