Волинська митниця «наконфісковувала» товарів майже на 7,5 мільйона гривень

Волинська митниця «наконфісковувала» товарів майже на 7,5 мільйона гривень
Від реалізації конфіскованих за порушення митних правил товарів та штрафів, накладених митницею та судом, протягом десяти місяців 2015 року до держбюджету надійшло 7 мільйонів 442 тисячі гривень.

Окрім цих надходжень, в дохід держави також конфісковано валюту на суму 315тисяч гривень, - інформує Волинська митниця ДФС.

Розглянувши в межах своєї компетенції 433 справи, працівники Волинської митниці ДФС наклали 6,1 мільйона гривень штрафів, з яких вже 1,3 мільйона гривень надійшло в бюджет.

Тим часом, на розгляд судової гілки влади Волинська митниця ДФС спрямувала 963 справи. Результат їх розгляду – рішення про застосування штрафів до порушників митного законодавства на суму 16,4 мільйона гривень та конфіскація товарів загальною вартістю 45,8 мільйона гривень. Окрім того, до бюджету вже сплачено 2,3 мільйона гривень штрафів.

Довідково: оперативні працівники Волинської митниці ДФС протягом січня - жовтня 2015 року запровадили 1573 справи про порушення митних правил.

Додатково повідомляється, що для оперативного вирішення проблемних питань громадяни та суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності можуть звертатися за телефонами «Контактного центру Волинської митниці ДФС»: (03377) 3-15-19, 0938850335 або на поштову електронну скриньку [email protected].


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська митниця «наконфісковувала» товарів майже на 7,5 мільйона гривень
19 листопад, 2015, 14:42