Тhis is sparta: як соцмережі відреагували на бійку Парасюка. ВІДЕО

Тhis is sparta: як соцмережі відреагували на бійку Парасюка. ВІДЕО
Користувачі мережі активно відреагували на бійку нардепа Володимира Парасюка, який зацідив ногою СБУшника.

Про це інформує канал 24.

В інтернеті створили десятки веселих Сoub, наклавши на короткі відео бійки різноманітний музичний супровід.

Нагадаємо, народний депутат України Володимир Парасюк побився з працівником Служби безпеки України Василем Пісним. Він пояснив, що вдарив СБУшника, бо останній принизив його участь в Євромайдані.

Журналісти блискавично відреагували на бійку депутата з працівником СБУ Василем Пісним і пригадали факти корупційного минулого "жертви" Парасюка.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парасюк - Меня может обидеть каждый… но не каждый успеет извиниться…!!!
Відповісти
Вірю в Парасюка ...! У нього ще не Майдані це вдалось ліпше за всіх наших сьогоднішніх "рукостискачів януковоща" – Кличко и Ко …!
Відповісти
Не маю жодних теплих почуттів до цього СБУушника, але те, що відбулося, зайвий раз свідчить: Україна рухається не в Європу, а в напрямку перетворення в африканську бананову республіку.
Відповісти
ми вже хуже
Відповісти
Бо бояться ці тварини лише грубої фізичної сили …! МАЙДАН ГІДНОСТІ був МИРНИЙ стояв під дощем та снігом місяцями …! Люди мерзли, хворіли, вмирали, але продовжували СТОЯТИ з надією, що їх таки почує влада …! Стосовно цього усім, включаючи цього псевдогероя СБУшника, було абсолютно байдуже …! Вони хіба що компромат підсилено збирали на його учасників – для отримання чергових зірочок на своїх смердючих погонах … А коли, після спроби його розгону, МАЙДАН ГІДНОСТІ перестав бути МИРНИМ, коли пості люди, включаючи Парасюка, з палками та камінням пішли на, до зубів озброєних, силовиків …, останні, на чолі з головним силовиком – Януковощем, почали похапцем збирати свої монатки та терміново вшиаватись до "братньої" Росії … Бо не боялись і не бояться вони ні закону України, ані закону моралі, ані БОГА і ззагалі нічогісінько-нічого …, окрім ГРУБОЇ ФЗИЧНОЇ СИЛИ …!!!
Відповісти
так зі всіма треба!хто проти простого народу.слава таким героям!!!!!
Відповісти
Героям слава! Так Володя тримати, а та нечисть хай піде у забуття, але перед тим як піти, хай заплатить державне мито за весь свій бізнес. Бо він служив не народу а своїй продажній шкурі. Ось так поступають у Європі з чиновниками хабарниками. А то вже знову повилазили і хочуть привласнити чужі здобутки за сою чисту монету. Володя молодець!!!
Відповісти
Браво! Завтра, наслідуючи приклад Парісюка беру ніж і виходжу на широку дорогу різати товстосумів! Хай живе махновщина і країна Гондурас в Гейропі!
Відповісти
Парасюк був на майдані за покликом соєї патріотичної душі …! Він добровільно робив усе те, що це генеральське чмо ще тоді мало б робити в силу присяги Україні та своїх прямих посадових обов’язків …!!! І до нього сьогодны дуже просте питання, як до цілого генерала, чому він такий великий патріот та офіцер не мав честі застрелитись ще тоді коли все керівництво СБУ на пряму здійснювало ФСБ, а його очільник був громадянином Росії …!!!??? Чи можливо таки наприкінці МАЙДАНУ ГІДНОСТІ саме цьому виродку "братні" спецслужби наказали перефарбуватись за легендою "такого патріотичного вчику" з Львівським беркутом …??? Бо, якщо я неправий і цей взірковий СБУшник насправді є справжнім патріотом, то питання до нього наступне - скільки саме за його особистим поданням було посаджено на нари продажніх його колег ….!? Бо, навіть наш Президент казав, що у нашому СБУ більше ніж 80% зрадників …
А тобі, браво-запроданку, дуже не раджу вживати СВ′ЯТЕ для Українців імя Нестора Івановича Махно у негативному підтексті …! Тому, що він особисто розстріляв близько 100 своїх підлеглих, які вдавались до злодійсько-мародерських стосовно власного народу …!!! Він був справжнім патріотом і дуже шкода, що леніно-сталінська кремлівська пропаганда так змогла викривити сприйняття його особистості серед таких, як ти, ватно-мислячих коментаторів … Обзиваєш країну Гондурасом, мотивуючи це своїм бажанням "законопорядку" порядку – їдь у Москву, Севастополь, Ростов …! Там ти будеш ходити дуже законослухняно, наче по лінійці, не перетинаючи забороненого "паребрика", там для тебе вже давно приготували омріяний "законопорядок", там ти дуже скоро стулиш сою смердючу пельтку бо будеш тоді дуже добре знати, что это значит "РОДИНУ ЛЮБИТЬ" … Бо інакше - СОЛОВКИ …!!!
Відповісти
Питання не у взірцевості сбушника! Парасюк є представником влади, наданої йому народом, а тому має поводити себе гідно! Це що з такими можновладцями нас заберуть в Європу?! Це ж позор, психічно неврівноважена людина!що він реально зробив для людей?! Для себе вже багато... хватить його ідеалізувати
Відповісти
він і зробив те - що хотів зробити народ.
СПРАВЖНІЙ НАРОДНИЙ ОБРАНЕЦЬ!!! ТАК ТРИМАТИ!!!
Відповісти
І Володя молодець, і Мосейчук, і Ляшко, і Мірошниченко! Сашка Білого не забувати. Це всі ті, за кого стояв на Майдані пан Пащенко! Це наша гордість, наше майбутнє! Будівельники нової квітучої європейської держави!
Відповісти
хай парасюк ствола носить тоді антикорупційний комітет не буде потрібним МОЛОДЕЦЬ але це дитячі дії для телебачення
Відповісти
1000 % ...!!!!
Відповісти
а то у яроша ветош закінчилась неможе чистити автомати
Відповісти
європа це лише назва. люди не змінються і не міняють країну. ми рухатимемось тільки туди куди самі йдемо!досить тролити. допомагайте або валіть
Відповісти
Не забудемо хамла мірошниченка і бандюгана білого. Обовязково, хлопе.
Відповісти
Ти хоча б ім′я своє написав, чи це тоє таке вдосконалене прізвище …? І до чого тут Мірошниченко …? А стосовно решти (Сашка) – так НУ-НУ …!
Відповісти
Для тебе Україна – Гондурас …? То їдь в Росію – ПАРУРАС …!!!
Відповісти
В.Парасюк б'є ногою в обличчя одного з керівників главку " К" СБУ В.ПІСНИЙ на засіданні антикорупційного комітету. Ще один плювок в перспективи європейської інтеграції .
Відповісти
Безнаказанність Породжує вседозволеність. Спочатку В.Парасюк побив і викрав СБУшника на Львівщині , потім організував бійку з прокурором в залі суду, намагаючись зірвати судовий процес , тепер на засіданні антикорупційного комітету Ради у прямому ефірі б'є ногою в обличчя одного з керівників главку " К" СБУ В.ПІСНИЙ . Хто-небудь збирається його зупиняти ?
Відповісти
Нікого не захищаю, проте ндоїло дивитись коли ці жирдяї при владі, сидять і посміхаються,глузують над людьми знючи, що їм нічого небуде. В Харкові Допі дали в ніс, Пісному трохи, ну може так і треба з ними, дуже вже знахабніли......
Відповісти
Таких Парацюків загнати в кошару і тримати там, підливаючи в якості корму помиї.Але питання в іншому: " хто таке чудо обрав у Верховну раду"? Це ж наше тваринне відзеркалення.
Відповісти
Ти не 123, то й ,чи та ніколи б так не написали..... Парасюк поступив емоційно, але в цій ситуаціі едино можливе. А що , звертатися до нашого продажного, брехливого суду, до таких же прокурорів?!
Відповісти
не був на жодному з майданів але за Парасюка поїду!!!
Відповісти
Правильно зробив. Скільки можна терпіти.Це ми бачимо по телебаченню те,що бачимо,а Парасюку більш видніше з висоти депутата Верховноі Ради.Я би сама добре заіхала йому в пику.Це ж треба стільки статків мати.Та я прожила 65 років і на 1%немаю того що він. Ден ж це він всього цього собі нахапав?!Ага -накрав бо було при кому ! А Скільки іх ще таких є?!І нетільки таких -ще збільшими статками ,І оце сунеться - та куди-В антикорупційний!! Совість вже всю втрарили!Ні небуде мабудь толку в нашій краіні . Хоча я сподіваюсь!
Відповісти
Правильно Володимир зробив! Тут багато хто закидає "йдемо в Європу"... Ви хоч в одному європейському уряді бачили таких злодюг, як у нашому? Які коханкам купують авто за 300 тисяч доларів, мають по 10 будинків, 25 квартир і навіть цього не приховують??? От коли у нас будуть депутати відчитуватись перед народом за кожну зароблену і потрачену копійку-тоді й поговоримо про Європу. А поки отаке кодло керує країною, можна йому й по пиці ногою дати. Все життя при владі, ні чорта не змінив у цій країні, тільки собі накрав мільйони, і він ще буде розказувати, що зробив для Майдану більше за Володимира, який там ризикував життям і втрачав побратимів? Та ще мало Парасюк йому дав!
Відповісти
Останні новини
Тhis is sparta: як соцмережі відреагували на бійку Парасюка. ВІДЕО
19 листопад, 2015, 18:29