У Росії хочуть повернути смертну кару

У Росії хочуть повернути смертну кару
Глава фракції "Справедлива Росія" в Держдумі РФ Сергій Миронов запропонував запровадити смертну кару для терористів та їхніх пособників.

Як повідомляє УНІАН, про це Миронов сказав сьогодні на спільному зібранні Держдуми і Ради федерації Росії, де планується прийняти заяву проти тероризму.

Раз "на війні як на війні", сьогодні у своєму виступі я пропонуватиму внести зміни до російського законодавства і, як виняток із правил, запровадити смертну кару для терористів та їхніх пособників", — заявив Миронов.

При цьому він вважає, що "Росії потрібно наслідувати приклад Франції, яка позбавляє громадянства тих громадян, які беруть участь у терористичних війнах на території інших держав".

За його словами, потрібно виключити можливість безперешкодної міграції бойовиків через кордони держав. Крім того, Миронов запропонував встановити особливий контроль за тими, хто прибуває з регіонів підвищеної терористичної небезпеки на територію Росії або виїжджає в такий регіон.

Також він зазначив, що потрібно зміцнити бойовий потенціал сирійської армії:

Для цього нам необхідно посилити військово-технічне співробітництво із Сирією, налагодити поставки в країну авіаційної техніки, бойове застосування якої добре освоєно сирійськими льотчиками.

Він додав, що доцільно також організувати прискорену підготовку військовослужбовців урядових військ Сирії у військово-навчальних закладів Російської Федерації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай путлєр відкриє рахунок.
Відповісти
Останні новини
У Росії хочуть повернути смертну кару
20 листопад, 2015, 22:39