Порошенко пообіцяв припинити торгівлю з окупованим Кримом

Порошенко пообіцяв припинити торгівлю з окупованим Кримом
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявляє, що президент України Петро Порошенко пообіцяв йому припинити торгівлю з окупованим Кримом.

Про це Чубаров заявив у суботу, 21 листопада, під час мітингу біля Адміністрації президента, після зустрічі з Порошенком, повідомляє УНіАН.

«Ми говорили про моменти, пов’язані з товарною блокадою. Президент сказав, що він дає доручення уряду на понеділок-вівторок ухвалити рішення про припинення торгівлі з окупованим Кримом», – сказав голова Меджлісу.

Він зазначив, що Порошенко наступного тижня має доручити уряду припинити торгівлю з Кримом.

Рефат Чубаров повідомив, що 22 листопада відбудеться зустріч з міністром енергетики і вугільної промисловості Володимиром Демчишиним щодо непідписання нового договору про постачання електрики до Криму, якщо у ньому не буде прив’язки до дотримання прав людини на півострові.

Про це повідомляє і уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв. За його словами, також найближчим часом рух вантажного транспорту на окуповану територію буде припинений.

Як повідомляв УНІАН, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров запевнив, що учасники блокади Криму не протистоять Україні, але вони вимагають прийняття владою ефективних заходів, спрямованих на захист прав громадян України, які проживають на території тимчасово окупованого Криму.

За його словами, "хтось у Києві" сильно переживає за те, що військові гарнізони російських окупантів в окупованому Криму та ракетно-зенітні комплекси, спрямовані проти України та її сусідів, залишаться без електрозабезпечення.

Нагадаємо, сьогодні біля будівлі Адміністрації президента України в Києві зібралися близько 50 активістів кримськотатарського народу, які побоюються розгону акції з блокади Криму в Херсонській області. Вони вимагали відвести силовиків, які оточили сьогодні учасників акції, що перешкоджали ремонту пошкоджених електроопор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби в генералісімуса Сталіна була б в Німеччині цукеркова фабрика, чи погодився б він тоді обміняти полоненого сина Василя на фельдмаршала Паулюса ?..
Відповісти
Скільки вже наобіцяно!!
Відповісти
Идиот. Потерять рынок 2.5 миллиона человек в Крыму и 6 млн в Донбассе.
Белоруссия завалили товаром Донбасс. Самой страны 9.5 млн человек. И рынок в 6 млн Украина потеряла и рабочие и места и налоги и рынок.
Відповісти
в беларусси наклейки с импорта переклеивают, либо товар переупаковывают или фасуют импортный, а ты троль думаешь, что там рыба морская водится и пармезан на пармезановой фабрике делают))
Відповісти
А Порох зірку з неба йому не пообіцяв?
Відповісти
Та ні, ідіот таки Ви! Подібними заходами Україна Крим не те що не поверне, а навпаки, тільки віддалить його від себе. Невже Ви дійсно вважаєте, що якась там блокада (в тому числі енергетична) поверне кримчанам любов до України? Да вони нас тільки ще більше нелюбити будуть! А бюджет України вчергове втратить серйозні валютні надходження, які отримує за продаж до Криму електроенергії та інших товарів. Да почніть Ви вже врешті решт головами думати!!!!!
Відповісти
Яка любов. друже...всі, хто любив Крим український звідти виїхали, зараз там окупанти, а окупанта потрібно знищити....коли Крим стане знову НАШ
туди повернуться 10 тисяч татар і біженців з Криму і вони будуть любити Україну, всі, хто лишився там і не розуміє політики блокади - ворог!
Відповісти
Вася, флаг тебе в руки! Иди и знищуй окупанта! Реально, а не фейково как в Донбассе. Что ж до сих пор война России не объявлена? Только базары гнилыые? Воевать с Россией нужно не по глобусу Украине, а по карте. Посмотри на карту. Севернее Луганска 10000 группировка унраинской армми имеет незащищенный фланг с запада. От Харькова 30 км до границы и от Киева. С Украиной Россия не воевала. Знай поблажки дает на газ, уголь. электричество.
Відповісти
тебе, ватник, флаг в другое место! отбери у вас ядерное оружие - и вы ноль без палочки.
Крым вернется по закону. Рано или поздно это случится. Или когда сдохнет путлер, китай может очень заинтересоватся востоком, а у них солдатков то побольше и бомбочка атомная есть.
а там весь мир явно поддержит, растащат твое ордынское государство, покромсают, как ссср в 1991.
Відповісти
Вже два роки промайнуло а зрадник майдану шоколаден парашенко тільки показухою займається приторговуючи з окупантом незважаючи на заиблих і покаліченних українців! А кролик кулявлоб все ворує і ворує індексації і безсоромно бреше пенсіонерам про буцімто підняття пенсій на їхні бандитські здирнитські ціни! Ннеже за цю нову воруючю банду загинула небесна сотня? одну банду янук0вочя вигнали а на її міце привели ще страшнішу бррехливу воруючю кровожерливу зрадливу антинародну банду яку треба саджати на нари і нищити!!!
Відповісти
Біцянка цяцянка, а українцям радість.
Відповісти
доставка електроенергії в крим збиткова для України. і як би не було згоди влади на блокади то блокад
не було б.
Відповісти
а
любов кримчан нам не потрібна хай люблять расєю. нам потрібна наша українська територія під назвою Крим
Відповісти
на продуктах втратять так звані "шпікулянти" які беруть картоплю по 2,50 а в криму зливають по 17.
Відповісти
ВолиньПост росте. Вітаю. Вже кацапське бидло і тут коменти пише. Популярність. А Крим без світла, води і їжі - це правильно. Хотіли парашку - майте.
Відповісти
скачи - яке щастя привалило!
Відповісти
То як Ви хочете його повернути - у вигляді безлюдної пустелі? З Вашої логіки виходить так.
Відповісти
краще вже так, ніж із зрадниками.
Відповісти
Точно! Кримчани - це ненарод, це пенсіонери та таке інше. Народом є кримськи татари. І якщо татари інціюють блокаду півострова, то треба думати, що вони знають, що роблять.
Відповісти
про народ - кримські татари!
Відповісти
Порошенко брехун
Відповісти
Останні новини
Порошенко пообіцяв припинити торгівлю з окупованим Кримом
22 листопад, 2015, 06:16