Майже шість тисяч гектарів волинської землі - в користуванні Республіки Польща?

Майже шість тисяч гектарів волинської землі - в користуванні Республіки Польща?
На Волині п’ять тисяч 284 гектари землі знаходяться в режимі постійного відторгнення.

Про це розповів у понеділок, 23 листопада, на оперативній нараді голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Голова Волинської ОДА висловив незадоволення роботою начальника Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів Геннадія Мушки.

«П’ять тисяч 284 гектари землі знаходиться в режимі постійного відторгнення, земля постійно переходить в користування Республіки Польща. Або ми це управління ліквідовуємо, або управління закачує рукави і починає працювати, бо коли мені голови сільрад говорять, що сьогодні це наша земля, а завтра - польська. То яка ж тут робота управління?», - сказав Володимир Гунчик.

Голова ОДА зазначив, що його така ситуація насторожує, адже, на його думку, держава забула, що це управління має здійснювати природоохоронні заходи, а натоміть, як висловився Володимир Гунчик, "ми втратили майже шість тисяч гектарів землі".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там річка Західний Буг підмиває береги. І що вони будуть цікаво робити??
Відповісти
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик на кріплення берега річки хоч копійку виділив??? НІ. Цікаво і як без грошей те кріплення зробити? ЦЯ проблема існувала вже давно і не при одному керманичу і ніхто ані копійки не виділив , лише одні претензії, ні щоб допомогти.
Відповісти
що значить в режимі постійного відторгнення? розмив берегів - це природній процес внаслідок меандрування, береги як розмиваються, так і намиваються з обох боків. відторгнення такої площі можливе протягом хіба сотень років ). а якщо пану губернатору та сільським головам так кортить захистити "власні паї", то нехай і сприяють у "вибиванні" мільйонів грошей з держбюджету на кріплення берегів.
Відповісти
Ну і що це за мова така, як не зробите, то ліквідуем управління! А тоді явно вже ніхто нічого не буде робити! Е методи впливу інші, а також ще треба фінансування! А ляпати язиком діло не хитре
Відповісти
Останні новини
Майже шість тисяч гектарів волинської землі - в користуванні Республіки Польща?
23 листопад, 2015, 11:25