У Володимирі-Волинському гості на весіллі перекрили дорогу

У Володимирі-Волинському гості на весіллі перекрили дорогу
Весіляни перекрили проїзну дорогу і затримали транспорт.

Таку собі розвагу 22 листопада о 19 годині вечора влаштували гості весілля, яке відбулося в одному з барів Володимира-Волинського на вулиці Зимненській, пише Місто вечірнє.

Для того, щоб потішитися вогняним шоу, гості самовільно перекрили трасу і таким чином майже на півгодини перекрили дорогу транспорту, який рухався з обох сторін. Зрештою хтось з водіїв, втративши терпіння, подзвонив у поліцію, яка прибула на місце події і припинила видовище.

Обурені водії і пасажири вважають, що подібні забаганки не лише спричинюють затримки тим, хто поспішає, але й можуть коштувати життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Транспортная блокада? Хорошо еще электростолбы не повалили.
Відповісти
По - перше дорогу перекрили лише на 15 хвилин. З обох сторін був доступ до поворотів, неподалік були об'їзні вулиці. Власники "Золотої підкови" навіть не поклали асвалуту біля бару, тому так-як декілька днів лив дощ навколо було болото і калюжі, якщо б артисти Луцького театру вогню там виступали, то могли б травмувати себе. Коли замовляли шоу за місяць і завдаток було заплачено відмінити неможливо. Власник закладу не дозволив проводити шоу на території закладу мовляв: "За це мені ніхто не доплачував".
Коли виникла ідея перекрити на декілька хвилин проїжду частину - менеджер сказала що це не проблема, так-як повороти неподалік, було видно що водії певертали авто в них, та й дорога не є сполученням міст, біля бару "Княгині Ольги" майже щотижня перекривають дорогу для феєрверків, та подібних виступів - це не є порушенням правил.
Коли підїхала поліцейська машина, то спокійно проїхала по обочині, показавши водіям що проїзд є, це фотосесію не перервало, а водії виходили з авто і спостерігали безкоштовне шоу.
Отже, якщо власники барів беруть за місця немалі гроші, можна зробити не тільки ремонт у приміщенні а й нормальну площадку для виступів, а не вимагати додаткові кошти для користування власною площадкою бару. Такі виступи в обласному центрі Волині є звичним дійством та займають біля 25 квадратних метрів рівної площадки.
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському гості на весіллі перекрили дорогу
23 листопад, 2015, 15:28