Де у Луцьку триває ремонт прибудинкових територій. ФОТО

Де у Луцьку триває ремонт прибудинкових територій. ФОТО
Допоки погодні умови дозволяють, в місті тривають ремонтні роботи дорожнього покриття та прибудинкових територій.

У понеділок, 23 листопада, працівники підприємства “Луцькавтодор” вкладають нове асфальтне покриття на вулиці Супутників. Тут були попередньо проведені підготовчі роботи, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

За останні роки в місті активно проводяться капітальні ремонти прибудинкових територій: разом із відновленням дорожного покриття та тротуарів проводиться відновлення чи будівництво систем зовнішнього освітлення, дитячих та спортивних майданчиків.

Також розпочаті роботи з вкладання нового асфальтного покриття на прибудинкових територіях на вулиці Володимирській, 114, бульварі Дружби Народів, 15 та проспекті Молоді, 11.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Соборності тоже повним ходом ведуться роботи
Відповісти
Живу по пр Волі 8а понад 11 років. Двір в жахливому стані.Жодного разу не ремонтували. Коли вже нарешті до нас цивілізація дійде? В період дощів запхати просто глобальна проблема
Відповісти
у липні 2015 р. розпочали ремонт біля будинків 12-12в на конякіна: мали замінити теплотрасу та покласти асфальт. Так змінили теплопрасу - із швидкістю роботи 1 м.теплотраси за 1 день, дякуючи початку опалювального сезону роботи по теплотрасі завершилили - у середині жовтня закопали труби. З відновленням покриття - гірше,за 2 дні до 2-го туру виборів зробили нарешті тротуари біля будинку - засипали їх щебнем!!!, і далі знову роботи припинились... По щебню хоча б можна дійти до садочка, школи, а от по дорозі біля будинків - враховуючи погодні умови (дощі) - крайще не йти-не їхати - нагадує польову!!! Почати почали, а от завершити не змогли - як говориться танцювати танцовали та не вклонилися. Запрошую усіх журналістів.владу подивитись - і завершити нарешті ремонт, чи можливо цу була така задумка - окозамилювання передвиборами про турботу?!!!!
Відповісти
так я теж там мешкаю. зверталась на сайт "відкрите місто". То вони нібито почали робити, але це продовжилось аж на два дні. Написали у відповідь, що ремонт дороги планують докінчити вже весною. Тоді в мене запитаннячко, а де ж поділись гроші на ремонт цієї дороги, адже наступного року будуть брати вже з бюджету 2016 року. А ви люди ходіть далі по багнюці і каміннях, ви ж багаті можете собі позволити 5 пар ввзуття на рік... А наша мерія знов на вас наживеться... далі просто нема слів, одне пі...........
Відповісти
Останні новини
Де у Луцьку триває ремонт прибудинкових територій. ФОТО
23 листопад, 2015, 15:51