На Київщині 16-річний хлопець викрав маршрутку

На Київщині 16-річний хлопець викрав маршрутку
У Боярці Київської області 16-річний юнак викрав маршрутку, повідомили в Києво-Святошинському відділі міліції ГУ НП в Київській області.

До чергової частини Києво-Святошинського відділу поліції надійшло повідомлення від громадянина про викрадення його маршрутки. У процесі проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці на одній з вулиць помітили викрадене авто і затримали зловмисника – 16-річного хлопця.

«Як з’ясувалося, пізно ввечері він йшов до товариша на день народження і, побачивши автобус, вирішив викрасти із салону гроші. Відкривши двері, знайшов ключі від замка запалювання, після чого сів за кермо і поїхав до друзів. Після розпивання алкогольних напоїв товариші вирішили покататися нічним містом, під час чого їх затримали співробітники поліції», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Хлопцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна або без такого. Досудове слідство триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Київщині 16-річний хлопець викрав маршрутку
24 листопад, 2015, 07:24