У селі поблизу Луцька спорудять монумент героям АТО

У селі поблизу Луцька спорудять монумент героям АТО
У Підгайцях буде споруджено монумент героям АТО як частину меморіального комплексу.

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

В день Собору Архістратига Михаїла та всіх небесних сил безплотних у Свято-Михайлівській парафії с. Підгайці Луцького районного деканату після Божественної Літургії відбувся хресний хід від храму до пам’ятника односельцям, загиблим у Другій світовій війні.

Тут настоятель парафії священик Іван Гуреєв та інше духовенство благочиння освятили хрест пам’яті уродженців села Мирослава Столярчука й Володимира Іщука, які загинули на Донбасі. Панотці відслужили літію по них. На місці, де поставлено хрест, буде споруджено монумент героям АТО як частину меморіального комплексу.

Отець Іван у проповіді наголосив, що потрібно пам’ятати про тих, хто поклав за нас життя, і не покладати рук у справі благодійності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народ я вас вітаю. Нас знову кинули. Перейменовуємо вулиці, міста, села - все за рахунок платників податків. Ми заплатили податки а гроші пішли на вітер, взяли кредит МВФ і гроші по карманах. А ми далі як лохи жуємо лапшу з вух))))))))))) Давайте будемо в тяжкий фінансовий час для нас будувати стели, меморіали, дошки в кожному селі і місті по 5 штук на кожному перехресті............... Нова схема красти наші гроші.
В селі згоріла хата в багатодітній сімї - нафіг нада, давайте краще меморіал зведемо........
Відповісти
Память про воїнів які померли за нас має бути в серці кожного небайдужого. Давайте спочатку виберемось з жопи в тій якій ми є а потім хоть по 10 памятників на кожному перехресті і з золота.
Відповісти
Ідея для духовенства. Прости мене Господи.
Зробіть так щоб свято було кожен день, бо 2 - 3 на тиждень то мало, так тоді зможете їздити не на мерседесах вже а на майбахах
Відповісти