Наталія Єлова вже займає посаду, але призначення ніхто не бачив

Наталія Єлова вже займає посаду, але призначення ніхто не бачив
Скандальна чиновниця, яка займала посаду начальника департаменту по контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Волинській області Наталія Єлова, знову на «посаді».

Щоправда, офіційних документів про призначення поки що ніхто не бачив.

Як раніше повідомляв ВолиньPost, рік тому на Волині розгорівся скандал навколо пані Єлової, яка успішно поєднувала займану посаду з активним членством в «Партії регіонів», а також протягом 2011-2012 років займалася організацією та контролем протиправної схеми, ініційованої особами з близького оточення сина ЯнуковичаОлександра, реалізації на території Волинської області фальсифікованої горілки. Також у нашому виданні йшлося, що Наталія Єлова планує повернутися до справ.

Як стало відомо нашим журналістам, скандальна чиновниця наразі ходить на роботу і має доступ до всієї документації.

Кореспондент ВолиньPost застав пані Єлову, так би мовити, на робочому місці. Хоча у відділі кадрів ДФС України у Волинській області попередньо зазначали, що наказу про її призначення немає. Своє повернення вона прокоментувала так: «Якби мене не призначили, чи мала б я доступ до документів і чи змогла б я їх візувати».

Тим часом, головний державний інспектор відділу комунікацій відомства Любов Гараніна зазначила, що ніяких документів про призначення вона поки що не бачила, а також пообіцяла, як тільки в.о керівника ГУ ДФС Волині Олександр Юристовський повернеться зі столиці, обов’язково все прокоментує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
велика штука - і мени дауни не можуть випхати...
Відповісти
Це ужас, та зацята регіоналка і знов на роботі, тим більше пенсіонерка, а то що вже робиться, де ж обіцяна люстрація, а як самій цій пані нема ні стида, ні совісті!
Відповісти
НЕ заважайте мені, я сплю. Прошу не кантувати мене і збудити з приходом ПРАВДИ
Відповісти
Вона вам всім ще покаже! Купила всіх і вся! Ця ще штучка! Це ж корито, як від нього можна відмовитись?! А де борці за справедливість? Геть єлову!!!!!!!
Відповісти
все скачуть. Не відволікайте...
Відповісти
Останні новини
Наталія Єлова вже займає посаду, але призначення ніхто не бачив
24 листопад, 2015, 15:52